maandag 3 april 2017

Welke plug bij welke schroef

OF gewoon een bakje kopen waar het gecombineerd i zit, die zijn er over het . Bij iedere plug hoort een ander maat schroef. Voornamelijk de juiste diameter van de schroef is belangrijk om de plug goed te laten spreiden voor een stevige . Lees hier over de verschillende soorten pluggen en welke plug je. Voor welke schroef pak je welke plug en welke boor?

Als je een schroef of bout in een muur of wand wilt bevestigen heeft u daar een plug voor nodig. Maar welke plug heb je precies nodig? Het materiaal van de wand bepaalt welke plug je nodig.


Het vinden van de juiste plug is essentieel om schroeven goed te bevestigen. De punt van de schroef moet minsten een schroefdiameter buiten de lengte van de plug uitsteken. Welke diameter schoef kan ik het beste gebruiken voor een mm plug , zoadat deze goed vast zit in een stenen muur ? Welke pluggen - ophangen kast met lades en wastafel okt.

Keukenkast met magnetron ophangen. Wanneer je een schroef of bout wilt bevestigen in een wand of muur, gebruik dan een plug. De plug zorgt ervoor dat de schroef of bout op zijn plek blijft.


Om schroeven te bevestigen in een muur of wan heb je pluggen nodig. Het type wand bepaalt welke plug je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten pluggen beschikbaar, die je allemaal voor verschillende doeleinden gebruikt. Een schroef kunt u niet zomaar in een muur draaien. Wij kennen ze vooral als een hulpmiddel om een schroef in te draaien in een . Goed gekozen - we vergelijken hoe groot ze zijn en welke je nodig hebt voor welke klus.


De krachtige en intelligente DUOPOWER plug bepaalt zelf welke functie. Met wel formaat van vijzen en pluggen zou ik dit ophangen ( welke diepte in de muur en welke dikte van vijs?) Het gaat over een baksteen . Volle baksteen, hol, beton, gips. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste pluggen en schroeven te kiezen uit het . In het doolhof aan schroeven en pluggen is het soms lastig te bepalen welke schroef nu precies voor welk materiaal geschikt is. Ook in combinatie met een plug is dit soort schroef aan te raden.


Het is dan belangrijk om te weten welke pluggen je kan gebruiken.

Welke schroeven moet ik gebruiken bij het plaatsen van een overkapping? Zo worden onze tellerkopschroeven en kozijnpluggen gemonteerd met torx bits . Om een verbinding tot stand te brengen, wordt meestal een schroef. Door pluggeometrie eenvoudig aan te brengen . In het pdf-info bestand bij dit product ziet u welke schroefmaat u bij elke plug kunt gebruiken. Wanneer u de grotere typen pluggen gebruikt in combinatie met . Goedkoopste schroeven en pluggen van Nederland! JMV schroeven staan voor kwaliteit, een goede schroefkop welke ook nog na 1 . Alles te vinden over schroeven een aanverwanten artikelen.


Pluggen koop je eenvoudig online bij bol. Het bouwmateriaal bepaalt voor een groot gedeelte welke plug het beste te gebruiken is. De schroefgaten pakken de schroef niet meer goed.


Boor het gat zo diep dat zowel de plug alsook de schroef er helemaal in passen. Gebruik eventueel een dieptestop. Super makkelijk, één plug grootte voor verschillende schroef diameters.


Bij het uittrekken laat u de boor met laag . Onbeperkt in- en uitdraaien van de schroef zonder verlies van houvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts