maandag 29 september 2014

Zwarte spanbanden

Voor zwaardere vrachten van formaat kiest u voor deze zwarte , 5m lange spanband voor gewichten tot 250kg. Deze zwarte spanband zekert met gemak goederen met een gezamenlijk gewicht van maximaal 250kg. Zet ladingen extra goed vast met spanbanden van Praxis.


De spanbanden zijn uitgerust met elastiek die voor rekbaarheid zorgen om knappen te voorkomen. Voor de showbizz, Decor, Theatersector, entertainment industrie produceren wij ZWARTE spanbanden , spanriemen met bandbreedtes: 25mm, 35MM, 50MM .

Deze spanband heeft een breeksterkte van 2. Wij verzekeren u kwaliteit waarmee u uw goederen veilig kunt transporteren! Spanband ton 2-delig met zwarte ratel. Heeft u snel hijs- en spanbanden nodig? Hijswinkel levert kwaliteitsproducten die voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Zwarte spanband met klemgesp 250kg (5m).


Jumbo motor spanband zwart met zware klemgesp 2x 8m 25mm. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen!

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan spanbanden. Tiscotex is specialist in het vervaardigen van spanbanden op maat en heeft ook een. De Gaffergear zwarte spanbanden zijn de ideale spanbanden om tijdelijk iets vast te zetten en door de zwarte kleur vallen ze niet op in het donker.


Je herkent ton spanband aan de zwarte lijnen. Vind spanbanden zwart op Marktplaats. Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.


De zwarte spanband heeft een trekkracht van circa 800kg. Door de zwarte kleur vallen ze niet op in het donker, . Handig voor op reis en voor thuis. Bij De Wit Schijndel verkrijgbaar!


VOOR DE EVENEMENTEN SECTOR PRODUCEREN WE SOFTSTEELS STROPPEN EN SPANRIEMEN IN ZWARTE UITVOERING. Gemaakt van hoogwaardig Polyester. Compleet met stevige verzinkte klemgesp breeksterkte 500 . Al uw auto accessoires koopt u snel en voordelig bij KEFPRO in Geleen. Topkwaliteit, grote voorraa snelle levering in Nederland en België.


Geschikt voor het vaststjorren van diverse zware ladingen. Verkrijgbaar per stuk of op maat gemaakt met een Metaltis spanband naar keuze.

Speciaal voor rolcontainers levert Protempo spanbandjes. Het materiaal van de zwarte spanband is SBR. Bestel hier online uw spanband mm ton van meter in de kleur zwart. Voordelige spanbanden voor elke toepassing bestelt u hier eenvoudig online.


De Ortlieb spanbanden hebben een zwarte kleur en zijn handig om je tent of toptas vast te zetten aan je drager. Alle soorten spanbanden uit voorraad leverbaar. Een ruime sortering spanbanden en sjorbanden morgen al in huis!


Motor spanbanden met tankbescherming online kopen in de webshop. De slang is voorzien van een extra buitenmantel uit een co-polymeer met zwarte kleur. Deze extra buitenmantel bezorgt de slang een grotere slijtvasthei . Home verhuismateriaal spanbanden zwarte spanbanden.


Elastisch Touw - 10mm - ZWART - elastiek op rolElastisch touw van 10mm zwart . Plentyparts is hét meest complete onderdelenhuis! Een breed assortiment stofzuigerzakken, inktcartridges, onderdelen en accessoires voor het huishouden en . TyreFix - tbv motor cycle rail zwarte spanbanden , Helpo aanhangwagens, uw adres voor alle type aanhangers, van ongeremd HTG 750kg tot geremde HTG . Heb heel internet afgezocht maar kan alleen . Ons assortiment Sjorbanden Riggersworld is gevuld met enkel zwarte sjorbanden van ELLERstrap. Met zwarte stalen, met kunststof beklede haak.


Dankzij deze enorm sterke trekkracht zijn deze spanbanden te gebruiken bij het trekken of vastzetten van de meest zwarte ladingen of vervoersmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts