woensdag 9 november 2016

Lange spanbanden

Vervoer grote ladingen tot 250kg met deze stevige, 6m lange blauwe spanband met klemsluiting. Voor zwaardere vrachten van formaat kiest u voor deze zwarte, 5m lange spanband voor gewichten tot 250kg. Zet uw lading muurvast en vervoer veilig met deze 4. De ratel is robuust, corrosiebestendig en voorzien van een lange hendel voor een betere krachtsoverdracht.


Een spanband is snel en eenvoudig in gebruik.

Zet ladingen extra goed vast met spanbanden van Praxis. De spanbanden zijn uitgerust met elastiek die voor rekbaarheid zorgen om knappen te voorkomen. Met de lange spanbanden zijn zelfs meerdere motoren vast te zetten. Kijk ook eens bij het wielharnas, een speciaal ontworpen motorspanband voor het . Spanbanden koop je eenvoudig online bij bol. Sterke delige spanban met een lengte van totaal meter.


Extra lange spanband , 2-delig van mm breedte met een breeksterkte van ton met een lange . Bij Metaltis snel en veilig online te bestellen uit voorraad.

Alle Metaltis spanbanden zijn gekeurd. Altijd afgevraagd welke informatie er nu precies op een spanbanden label staat? De lengte van het losse deel is het gedeelte van de lange zijde met de haak.


Ratel met lange hefboom voor het bereiken van een hogere voorspankracht STF. Tiscotex is specialist in het vervaardigen van spanbanden op maat en heeft ook. Tunnel spanband met twee rateldelen met lussen. Voor het stevig vastzetten van een tunnelkas. Robuuste spanbanden van profielstaal beveiligen uw zware lasten betrouwbaar.


Vastzet kit voor 10m lange partytent bestaande uit acht spanbanden en acht. Voor stabilisatie kunnen de spanbanden door de hoeken gevoerd worden. De lange bouten van de spanbanden die de koepel en de basis vasthouden . Wij zijn fabrikant en groothandel voor diverse rubberen spanbanden door.


Rubberen spanbanden - twee haken. Lange spanband met kleine haak, lengte1cm. Als u goederen gaat transporteren heeft u een stevige en goed verpakte lading nodig met stevige pallets en met spanbanden en kussens.


Elk enkel pakket wordt met minimaal spanbanden gezekerd.

Daar waar spanbanden over scherpe staaldelen. Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Heel handig en eigenlijk onmisbaar: een set van sterke meter lange. Bestel de Ratelstuwriem - TECFASTY online bij Lecot.


Zit er geen leesbaar etiket op de spanband , dan wordt de. Zowel korte als lange sjorbanden vindt u bij ons in het assortiment. Deze spanbanden vergemakkelijken het vervoer van omvangrijke boards.


Ze zijn voorzien van een inzetstuk in neopreen om de carrosserie en je materiaal te . Snel, scherpe prijzen en gratis levering va eur 7- ex btw. Sjorbanden worden ook wel spanbanden genoemd en hebben dus veel verschillende functies. Bijzonderheden - Stevige en corrosiebestendige ratel - Lange hendel. Voordelen - Lange levensduur - Minder. Bevestig de spanband aan de gereedschapskar.


Leg de lange en zware ladders onderop en de korte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts