dinsdag 8 november 2016

Gaten ponsen in metaal

Nieuwe en gebruikte gatenponsen worden te koop aangeboden op Werktuigen en dit professionele veelzijdige gereedschap kunt u snel en eenvoudig online . Voor de kleinere gaten zijn de hand ponstangen gebruiksvriendelijk. Terwijl voor de grotere gaten hydraulisch ponsgereedschap het meest geschikt is. Met metaal ponsen worden zeer nauwkeurig gaten , vormen en doordrukkingen geproduceerd. Het ponsen van metaal gebeurt met eigen ponsnibbelmachines .

De ponsmachine wordt gebruikt voor het ponsen , stansen of het afronden van hoeken. Eenvoudig gezegd slaat deze machine gaten in alle soorten metaal. Deze gaten kunnen in principe elke gewenste vorm hebben. CNC ponsen van gaten , uitsparingen en andere vormen. Nijssen is expert in ponsen , ponsnibbelen en stansen van metaal.


Disselhorst Metaal beschikt over een volledig computergestuurde. Deze machine heeft een hoge snelheid met een uitzonderlijk mooi resultaat van.

U kunt bij ons diverse knip- en ponsgereedschappen huren. Mammuth gatenpons met losse ponsen Ponstang met losse ponsen Maten . STANDAARD GATENPONS 17MM TBV MEN PGkompleet met . Artikelgroep: Hole Flares en Gatenponsen. Een pons bestaat uit gedeelten nl: stempel, matrijs en as. Door het aandraaien van de as wordt de . Facom ISO- ponsen - met aandrijfbout.


In de lengtekokers van de gaaspanelen kunnen we op elke denkbare plaats gaten ponsen in het metaal. De maximale lengte van de kokers bedraagt meter. Voor het ponsen van de gaten wordt 1ton perskracht gegenereer voor het knippen wordt. In principe maakt het niet uit wat u wilt verwerken: metaalplaat , kunststof,. Zijn uw behoeften minder specifiek en wilt u bijvoorbeeld gaten in metalen platen laten maken?


Dan is ponsen de ideale oplossing. Bezo bewerkt metaal op alle denkbare manieren. Maar onze ponsmachine kan meer dan alleen gaten ponsen in metaal , RVS-plaat ponsen of aluminium .

Deze krachtige ponstang knipt perfect ronde gaten in staal tot 1. De Slugbuster serie ponsen is tevens in onderdelen leverbaar, hieronder ziet u een overzicht van de stempels welke hierin leverbaar zijn. Samen met Landré werd gekeken naar ponsen vanaf coil. Wij boren en ponsen ook gaten met onze kernboor, ponsmachine en kolomboormachine. Hebt u metalen plaatjes nodig met heel veel gaatjes erin?


Bovendien blijft ponsen niet beperkt tot ronde gaten. Ponsen met onze ponsnibbelmachine. De gemakkelijkste manier om te ponsen. Uiteraard leverbaar op het Mplatform. Bij simpele bewerkingen is het gaten boren met een kolomboor voordeliger dan frezen.


Voor metaal ponsen moet je bij MKZ Metaalbewerking in Zoetermeer zijn. Bij deze vorm van verspanen worden met een ponsmachine gaten in metaal. Daarom zijn in een metaalbedrijf meestal meerdere stempels.


Daarnaast beschikken we over een multifunctionele pons waar we gaten mee kunnen ponsen tot rond in een plaatdikte van 20mm. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ponsen. Complete ponsknipmachines met Geka snelwisselsysteem, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Deze universele pons- en knipmachines .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts