vrijdag 12 februari 2016

Snijwiel pijpsnijder

Uw partner voor handel en industrie. Rems snijwiel voor pijpsnijder , T. Behuizing van spuitgietzink, met drukrollen in de lichtlopende spindel. Gebruik altijd originele RIDGID-nijwieltjes. Deze snijwieltjes zijn nauwkeurig machinaal vervaardigd uit hooggelegeerd staal en ontwikkeld door een lange .

Snijwieltje verwisselbaar zonder gereedschap. Een pijpsnijder is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt om ronde metalen buizen. Vervolgens draait men deze zo ver dicht dat zowel het snijwiel als de . Wasco (al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning. Bekijk: Sorteren op: Relevantie, Art nr. Mechashop specialist in landbouwtechniek.

Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen . Om een pijp te snijden wordt de pijpsnijder zo ver geopend dat deze om de buis past. Reserve-as pijpsnijder snijwiel 5mm, Reca. REMS LOS SNIJWIEL VOOR PVC 19MM € 2 Incl.


Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar. Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze . ORION pijpsnijder voor buizen van 3-mm (zoekresultaat). Kan worden omgevormd tot een pijpsnijder met snijwieltjes door de rollen door.


Voorzien van X-tra scherp snijwiel om tot sneller af te korten. Nu is het niet langer meer nodig om bij elke omwenteling het snijwieltje aan te draaien. Koop Super Ego los snijwieltje bij Wildkamp. PIJPSNIJDER 6-63MM RIDGID RVS 6-63MM 65S SS BUISSNIJDER.


Met een ander snijwieltje kunnen de pijpsnijders worden gebruikt voor diverse . Gedore 2pijpsnijder met hoog rendement 4-32mm, €, Prijsinfo gast.

Pijpsnijder voorzien van snijwieltjes en geleidingsrollen gelagerd. Slechts één snijwiel nodig in . Robuust corrosiebestendig frame uit een zinklegering. Gehard stalen snijwiel en rollen voor makkelijk snijden. Volledig verstelbare pijpsnijder met ingebouwd . Bij Toolexperts hebben wij een pijpsnijder voor u van goede kwaliteit waardoor het werk efficiënt en.


De Skandia basis pijpsnijder gebruik je voor het korter maken van koper, messing,. Ik verkoop heel veel mooi gereedschap en onderdelen, zie mijn vele advertenties en laat je verrassen. Ridgid snijwiel pijpensnijder snijmesje . Voor het vlak en haaks doorsnijden van pijpen.


Bij het snijden wordt de braam aan de buitenzijde automatisch ingewalst. Geschikt voor hard- en zachtkoperen, aluminium, messing en kunststof buismateriaal. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in nauwe ruimte. Ratel pijpsnijder koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade. Hoogwaardig, gehard stalen snijwiel.


Rechte geleiding: Stahlwille Express- pijpsnijders snijden de pijp exact. Rothenberger hangverpakking van snijwielen 7. Voor snijwieltjes, voor pijpsnijder nr. Voor pijpsnijder , Omschrijving, A mm, Amm, E mm, Verpakking, kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts