maandag 29 februari 2016

Boor sloophamer

Deze sloophamer is marktleider qua duurzaamheid en prestatie voor. Deze breekhamer doet zijn naam alle eer aan en gaat vlot door beton voor het . Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat. Het aantal slagen van de breekhamer is via het stelwiel in te stellen voor een verbeterde efficiëntie. Ook beschikken de meeste hak-breekhamers over een . Led indicator: elektrisch circuit: 1.

Aantal instelbare beitelstanden. Ga je voor een breekhamer, dan ben je niet van plan om gaten te boren. Waar gebruik je een breekhamer eigenlijk wel voor ? Beste keuze sloophamer voor beton met lage vibratie en koolborstelloze motor voor een langere levensduur, geschikt voor werken aan wanden en vloeren.


Webwinkel iTEK, fietsen van BMX, MTB tot crossfiets en stadsfiets. Gereedschap van boormachines tot grasmaaiers, kledij van fietskledij tot vrijetijdskledij en . Met het beste gereedschap van Praxis wordt slopen een eitje. Selecteer de beste hak- en breekhamers voor een grof of fijn resultaat.


Een drilboor, ook wel sloophamer , breekhamer, beitelhamer, hakhamer of.

Het Amerikaans-Engelse woord voor drilboor is jackhammer, deze naam wordt ook . Troostwijk verkoopt boor - sloophamer sds-plus voor Diverse (tuin)hand- en elektrische gereedschappen in Nederland. Online veiling van Elektrische . Breekhamers van de meest kwalitatieve merken zoals Makita, Metabo, Dewalt en veel meer. Een breekhamer bij Mapeco kopen is kiezen voor kwaliteit. De machine kan ingezet worden als zware boorhamer voor steen . Breekhamers of sloophamers voldoen aan alle professionele eisen en kunnen elke situatie en elk robuust materiaal aan. Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete SDS MAX breekhamer voor de beste prijs!


Ook voor de verhuur van breekhamers en boorhamers. De sloophamer type BH( 2- takt) wordt gekenmerkt door de hoogste optimale enkelslagenergie en. Bekijk het verhuur assortiment en reserveer direct bij één van onze . Uitgerust met slagstop en met draaistop voor breekhamer toepassingen. Boorhamer, ideaal voor courante doorvoerboringen bij elektrische of sanitaire installatiewerken.


Met een boorhamer kan je boren , hameren, en soms ook beitelen in metselwerk, beton en steen. Welke boorhamer het beste bij jou past, wordt bepaald door . Toolstation heeft professionele breekhamers of combihamers in het assortiment die perfect geschikt zijn voor elke sloopklus. Nemaco levert tegen een scherpe prijs!


Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod. Op de boor - breek- en sloophamer is een kenplaat aangebracht met de .

Het maken van gaten in steen of beton (wanden, vloer, plafon enzovoort) met een. Voorzien van (veiligheids)slipkoppeling tegen vastslaan. De boor - en breekhamer, DH38MS, heeft.


Slagstop voorkomt stukslaan van boorhouder: slagmechanisme slaat pas onder belasting. Rotatiestop voor lichte slooptoepassingen. Voor 17: besteld = morgen in huis. Wist u dat u gemakkelijk kan navigeren naar secties van de pagina?


Platte Beitel 25x 3mm puntbeitel 2mm. Grote voorraa snelle levering en bewezen service! Lichte combihamer voor het boren en hakken van gaten in beton. Boor -breekhamer ideaal voor het boren van beton met verankeringsgaten van tot 26. Gewicht (kg) Vermorgen (W) 8Machineaansluiting.


Eenvoudig en voordelig huren bij Dekker Verhuur. Laag trillingsniveau door actieve Anti Vibratie Technologie ( AVT).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts