woensdag 10 februari 2016

Vrachtwagen zeilmakerij

Zeilen voor aanhangers, auto´s, vrachtwagens Uw aanhanger is een visitekaartje van uw bedrijf, maar ook het werkpaard dat in weer en wind zijn werk moet . Bent u op zoek naar een vrachtwagenzeil voor uw vrachtwagen ? Wij hebben ons gespecialiseerd. Of het nu gaat om aanhangwagens, trailers, vrachtwagens , containers, boten, luxe partytenten, domecovers of zwembaden: . Een full colour zeil op een vrachtwagen of aanhanger is bijzonder geschikt voor. Door uw vrachtwagen te laten voorzien van uw eigen. Voor maatwerk en reparaties in de watersport en industrie.


Zoals buizen frames, afdekhoezen, kap, zeil. Onze zeilmakerij uit Rotterdam werkt met de beste materialen en is zowel voor bedrijven en particulieren actief. In onze eigen werkplaats fabriceren wij sinds . Neem gerust contact met ons op. Zeilmakerij van de Kamp te Harderwijk. Wilt u ons bezoeken ,bel dan van tevoren even of er iemand aanwezig is!


Van Horssen bv is een zeer bekende naam op het gebied van de zeilmakerij. Al vele jaren worden vrachtwagenzeilen, aanhangwagenzeilen, schuifgordijnen, . Ook voor zeilmakers -fournituren zoals ritsen, haken, ringen, klittenban. Ruim 1jaar geleden zijn we als zeilmakerij begonnen en nog steeds is het een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.


U kunt daarom bij ons voor alles terecht . Vanuit onze vestiging in Bruinisse tranporteren wij de materialen naar onze klanten. Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens , bakwagens, aanhangers . De zeilmakerij van Mennens heeft een uitgebreid gamma aan afdekkleden en. Gestart werd met de Zadelmakerij. Hierin worden de meest uiteenlopende zaken gemaakt en gerepareerd.


Een vakantiebaantje bij zeilmakerij Lammerts van Bueren in Utrecht zorgde in 1985. Gevaar lekkende vrachtwagen Woerden geweken. Autokappen voor kleine vrachtwagens. Koos van der Hulst heeft zich het afgelopen jaar in het zeilmakers vak. Uitzondering hierop zijn de zware dekzeilen die bij vrachtwagen worden toegepast.


PVC gecoat vrachtwagen zeil van 6gram per m2. PAcovers is een betrouwbaar adres voor afdekzeilen voor transport, of het nu gaat om een aanhangerzeil of een vrachtwagenzeil. Bekijk nu de website voor meer informatie over: Home. Aanhangwagens, vrachtwagens , afdekhoezen, bootzeilen, afrastering, tenten, reclame en al uw reparaties.


Eerste vrachtwagen voorzien van vangnetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts