maandag 8 februari 2016

Haakse tandwielkasten

Morskate heeft een zeer ruim aanbod van haakse tandwielkasten met een focus op prestatie en efficiency. Bij ons vindt u altijd de tandwielkast die u zoekt. Motive of AxiPro AXIS Stuifmeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij Rotero vindt u een uitgebreid assortiment tandwielkasten met een hoge efficiency, lange levensduur en geruisloos.


Gearboxes zijn haakse tandwielkasten die in vele varianten zijn te verkrijgen. Deze gearboxes worden veelal in verpakkingsmachines, transportbanden en de. De AMSBECK haakse tandwielkasten gearboxen worden veel gebruikt bij toepassingen van maximaal KW met standaard verhoudingen van 6: 02: 01 . De POGGI gearboxes haakse tandwielkasten zijn in vele varianten te verkrijgen. Deze varianten zijn uitgevoerd met een overbrenging van 1: 1:of 1:3. Precisie tandwielkasten en planetaire vertragingskasten met de hoogst haalbare nauwkeurigheid en levensduur voor industriële toepassingen.


ZAE, Axis Stuifmeel, breidde het programma recent uit met een aantal nieuwe uitvoeringen, waaronder haakse tandwielkasten in RVS en . Haakse tandwielkasten , aluminium. Poggi Trasmissioni Meccaniche S. De behuizing is compact en vervaardigd van lichte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts