woensdag 13 juni 2018

Wijnrek hout maken

Dit eerste voorbeeld van een uniek wijnrek van hout is met een beetje creativiteit eenvoudig zelf te maken. Naast een houten plank en wat ijzerwaren heb je . Zelf een wijnrek maken – met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap.


Wijnrekken en houders voor wijnflessen voor op tafel.

Deze stapelbare grenen wijnkubussen maken het u gemakkelijk. De wijnrekken zijn gemaakt van mm. Zoek een stevige houten plak in de lengte van hoe groot je jouw wijnrek wilt hebben.


Als je voor het wijnrek op de eerste (linker) foto gaat, heb . Doe het zelf: maak je eigen wijnrek met Praxis! Een wijnrek maken is helemaal niet zo moeilijk en . Wil je een keer een creatief wijnrek maken ? Stel zelf uw houten wijnrek samen v.

Gerecyclede pallet als rek voor wijnflessen en glazen. Houten wijnrek om zelf te maken. Gemakkelijk klusje, voorbeeld hoe je van pallets wijnrekken kunt maken.


Maak je aanrecht vrij door gebruik te maken van dit leuke stoere keukenrek. Het keukenrek is de ideale oplossing om kruiden,. U hoeft ze niet aan elkaar vast te maken. Een sfeervol en robuust wijnrek. Leveringsomvang:-Vier gaten diameter 8. Het verschil tussen wijnrekken is vooral het materiaal en het aantal flessen dat er in past.


Qua materiaal kies je bijvoorbeeld uit metaal of hout. Wijnwand Kabinett: houten wijnrekken voor uw woning en wijnkelder. Traditie leeft voort bij EuroCave met dit eikenhouten wijnrek.


Geheel naar eigen inzicht op te bouwen. Wijn staat hier tussen grof metaal zoals staal in combinatie met grof hout. Op dit designer wijnrek kun je maar liefst flessen wijn kwijt, zo heb je zeker genoeg in huis voor onverwachte visite.


Dit wijnrek is gemaakt van hout en metaal.

Wij maken gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Hoe kan ik zelf een mooi en praktisch wijnrek maken ? Wijnrek voor flessen massief gerecycled hout. Decoratief en stabiel houten wijnrek voor wijnflessen. Wij gaan hier uit van een wijnrek , waar flessen in passen.


We maken het op basis van een bestaand ontwerp of naar uw idee! Dit houten wijnrek is perfect voor wijnliefhebbers die hun wijncollectie willen laten zien. Door het massieve hout , is dit milieuvriendelijke rek zeer sterk en . Bijenkorf website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Winesticks van hout Beschikt jouw huis niet over een wijnkelder? Met een wijnrek kun je toch al die flessen wijn op een stijlvolle manier opbergen.


Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Het Modulocube wijnrekje van hout biedt een eenvoudige, doch zeer stevige en efficiënte. U kunt zoveel vakken in uw wijnrek maken als u maar wilt, met de . Een uniek model, de stevige X-poot met de fraaie houten planken maken dit een bijzonder wijnrek. Zwart wijnflessenhouders met niveaus voor.


Linum europe catalogus : wijnrek hout met houten niveaus visiobois - niveaus - 48. De echte wijnliefhebber moet een wijnrek in huis hebben, want wijn behoort namelijk. De meeste mensen maken een keuze tussen hout of metaal, maar ook . Wintower: elegante en praktische wijnrekken in hout voor flessen en wijnkisten. Door de vele combinatiemogelijkheden maken wij graag een offerte op maat.


Ik wil een wijnrek gaan maken , van hout. Nu wil ik dat het eindresultaat past bij mijn meubels, in het bijzonder mijn tv meubel heeft precies de. Het Point-Virgule Living wijnrek is vervaardigd uit zwart hout en roestvrij staal.


Het wijnrek biedt plaats aan wijnflessen. Gebruik voor het opbergen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts