vrijdag 22 juni 2018

Inbussleutel met handvat

Gemaakt van Sstaal- mm- Twee-componenten handvat , met ergonomische vorm- Twee uiteindes: 1x korte, standaard inbussleutel. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De maat van deze inbussleutel met T-greep komt overeen met de metrische maat M6. De zeskantige inbussleutel is voorzien van een ergonomische handgreep.


Deze inbussleutel is voorzien van een. Haakse TengTools inbussleutel met kunststof T- handvat in de maat 2.

Simson inbussleutels set zwart 6-delig. Unior inbussleutel met T handvat 4mm. INBUSSLEUTEL T- HANDVAT 906Q - MM(L=200)AMF. Topeak inbussleutel schroevendraaier met T- handvat. Inbussleutel T- Handvat 906Q - Mm(L=181)Amf.


Door het handige T- handvat van deze inbussleutel heb je een goede grip. De inbussleutel is aan de lange kant voorzien van een bolkop om ook moeilijk . Behalve de gebogen inbussleutel , is er een uitvoering met een dwars geplaatste handgreep , hiermee kan meer kracht worden gezet. Set van inbussleutels met T- handvat - Manutan Bestel direct bij Manutan- Overtoom.

Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Inbus -schroevendraaiers. Bernstein -634ESD- inbussleutel 1. Materiaal: Chrome Vanadium met kunststof handvat. Uitvoering :van chroom-vanadium-staal, vernikkeld. Doorgaande kling voor overbrenging . Bij MDI vindt u allerlei accessoires voor uw motor.


De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat u veel grip zet op de moeren en bouten. Facom AWHH5XInbus Handvat mm. Hardheid: HRC Volledig gehard staal, glanzend nikkel.


Ergonomisch handvat voor de overbrenging van hoge draaimomenten . Rechte inbussleutel met T-vormig handvat. BTW Voor :bestel vandaag verzonden In winkelwagen. Cyclus inbussleutel Mmet handvat - AANBIEDING kopen? Bestel de Eldi inbussleutel met handvatten 8mm voordelig en snel online. De grootste officiële Eldi Tools Dealer.


L-vormig stalen staafje met twee. Er bestaan ook goede inbussleutelsets in zakmesformaat, bv. Ze zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen met een dwars geplaatste handgreep , of met een . Etui inbussleutels met handvat en bolkop.

Chroom vanadium staal, vernikkelde uitvoering met kunststof ergonomische T handgreep. De stift of inbussleutel zit vast gemonteerd in het handvat. Goede prijs en snelle levering. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant inbussleutel. Mechashop specialist in landbouwtechniek.


Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen . Deze doordacht ontworpen inbussleutel met P-vormig handvat is passend voor elke klus en past ook perfect in uw hand. Remvloeistof vervangen Verwijder de handvatten Haal de handvatten van het.


Engelse sleutel, de inbussleutel , de T-sleutel, de stokeindsleutel,. Een inbussleutel om makkelijk inbusschroeven los en vast te draaien, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts