woensdag 6 juni 2018

Vhm boren

Maar ook diepgatboren en specials. Phantom volhardmetaal ( VHM ) boren hebben een zeer hoge productiviteit dankzij hoge snijsnelheden. VHM -boorgereedschappen van het type WTX zijn voor gebruikers al jarenlang een begrip. WNT biedt voor elke toepassing de geschikte WTX- boor : WTX-UNI, . Direct uit voorraad leverbaar, de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. VHM, met TiAIN multilayer coating.


VHM boor zonder binnenkoeling, 5xd. Antwoord op veel gestelde vragen. Verspanende gereedschappen met . De Fruytier levert een ruim gamma hardmetaal boren: x D: vanaf diameter 1. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment verspanende gereedschappen. Dit bestaat uit VHM freesjes van tot mm, HSS frezen en VHM frezen, boren , . Welkom op de website van de lasspecialist.


Bij ons vindt u professionele en hoogwaardige producten op het gebied van lastechniek met onder andere . Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde . Van Micro boren 1mm tot 40xD boren uit voorraad leverbaar! D voor titaan en nikkel, koper en aluminium syntetische materialen zoals . Metaalboor Dormer R1Type: R1VHM Extra korte spiraalboor met.


Voor 16:00u bestel morgen in huis. Volhardmetaalboor voor de bewerking van lang- en kortspanige materialen, zoals constructie- en carboneerstalen, . Coating met slijtage indicator. EcoCut: gereedschappen, draaien en boren in één ! Boren Ceratizit Carmon Zecha Hammond. Gebruik van cookies ondersteund de beleving op onze website. Meer informatie omtrent cookies.


Vanwege het aanbieden van een hoge productiviteit in een . Daarnaast presenteert Phantom de Expert . Het boren van diepe gaten kan een uitdaging zijn en is niet zelden een bottleneck in menig bewerkingsproces. Excellent levert u boren van Ø mm tot en met Ø 3mm standaard en soms in meerdere uitvoeringen. VHM - BOOR MET OZDT COATING VOOR HET UITBOREN VAN GEBROKEN TAPPEN. Alle boren hebben een schachtdiameter van. Wat betekenen de afkortingen HSS en VHM?


Precisiegatbewerking staat centraal: NC- boren , spiraalboren (HSS en VHM ) en ruimers. Te koop een aantal nieuwe vhm - boren met koelkanalen van het merk gühring. CFK/GFK VHM - Boor multidirectionaal Ø 11/L3= 5HA zonder bk DCC 0318. VHM drevelboor, centreerpunt, cilindrische schacht met spanvlak en.


Voor het boren van nauwkeurige en splintervrije gaten in zacht- en hardhout, spaanplaat,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts