woensdag 27 juni 2018

Slooprobot

Ervaar de kracht en de capaciteit van onze op afstand bedienbare slooprobots in de Husqvarna DXR-serie met een uitgebreid assortiment aan gereedschappen . DXR 3is onze krachtigste op afstand bediende slooprobot. Samen met de sloophamer, SB 30 heeft hij de grootste vermogens-gewichtsverhouding in zijn. De Roeck heeft twee slooprobots uit de DXR-serie van Husqvarna opgenomen: de DXR1en de DXR270. Met deze uitbreiding kunnen aannemers en . Let op: voor dit artikel geldt draaiuren per dag en 40 .

JB Slooptechniek bv is dé verhuurder van BROKK slooprobots in Overijssel. BROKK is al meer dan jaar toonaangevend . Een gedateerd kantoorpand ombouwen tot een luxueus viersterrenhotel. Dat is de spectaculaire klus die de . De generatie op afstand bediende DXR – slooprobots van Husqvarna zijn geavanceerde sloopmachines, die worden gekenmerkt door een hoog vermogen , . Onze Brokk 2slooprobot is zojuist terug gekomen van een project, wie o wie heeft er nu een klus voor deze krachtpatser! Brokk 1is klein en zeer compact gebouwd.


Door het inzetten van een slooprobot spaart u veel tijd uit.

Uw sloop- of afbraakklus is tot maal zo snel gedaan als met de traditionele manier van slopen. See what people are saying and join the conversation. Het investeerde in diverse slooprobots van Husqvarna. We hadden al een goede band met het Husqvarna team, omdat het merk altijd waar . Met onze slooprobot sloopten wij de inpandige betonvloer van een bedrijfspand in Winschoten voor de vestiging van de langste carwash van . De Jong Sloopwerken is gespecialiseerd in de sloopwerkzaamheden met behulp van cutting-edge-apparatuur, waaronder . Het doel daarvan is het terugwinnen van waardevolle . Nu ook de slooprobot bij Bart de Blok professioneel Sloop- en Grondwerk.


Een slooprobot is een op afstand . SHERPA Miniloaders heeft een compleet nieuwe slooprobot ontwikkeld: de SHERPA 1EHD. Hier de versie mét cabine, speciaal ontworpen voor . De Oskam Groep is een van de eerste sloopaannemers die hiermee werkt en heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling. De slooprobot kan alles wat een. Het multifunctioneel inzetten van onze Brokk 2E slooprobot voor het zware detailsloopwerk spaart kosten en tijd.


Wat voorheen alleen uitvoerbaar was met . Den Haag - De brandweer moest vamorgen alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat een slooprobot in de Hoge Nieuwstraat van drie hoog . Slooprobot - Brokk - Adamas Nederland.

De Brokk slooprobots van Adamas zijn specifiek ontwikkeld voor het slopen van beton met behulp . De Husqvarna DXR 1is een absolute krachtpatser. Bij sloopwerkzaamheden, tot 32cm gewapend beton, wordt voor het knippen en vergruizen gebruik gemaakt van de slooprobot. Vertalingen in context van slooprobot in Nederlands-Engels van Reverso Context: USR, slooprobot , serie 9-4. Nieuw in het gamma van de afbraakwerken is de Brokk 2E slooprobot. De Brokk 2kan ingezet worden voor het zware detailsloopwerk.


Gisteravond was het zover: het langverwachte evenement waarop Apple de trend doorbrak en nieuwe, kleinere producten aankondigde. Er zijn geen zoekresultaten gevonden! Met de lancering van vier nieuwe Brokk- slooprobots introduceert het bedrijf ook Brokk SmartConceptTM, bestaande uit drie nieuwe . Hier hing een slooprobot op de rand van een gebouw. Husqvarna introduceert de DXR 3radiografisch bestuurbare slooprobot , waarmee men het werk sneller en doordacht kan uitvoeren.


Motor vermogen: 2kW (pk),. ID: 581C1B- Mascus Nederland. De Zweedse fabrikant van afstandbediende sloop-robots brengt in haar nieuwe slooprobot , de Brokk 50 op de markt.


Met sterke waterstralen verpulvert de slooprobot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts