dinsdag 3 oktober 2017

Wasmachine trommel loopt aan

Er zat een baby sokje tussen de trommel en het beton. Die heb ik er met een pincet uit kunnen halen. Wasmachinetrommel loopt aan - Forum Wasmachines. Wij bespreken een aantal probleem met je wasmachine en de oplossing voor. Als je die onderdelen langsloopt kan je wellicht het probleem vinden.


Hoor je de motor wel, maar draait de trommel niet of wordt het water niet weggepompt? Wat te doen als je wasmachine - trommel een krakend en piepend geluid. Mijn wasmachine (LG WD-16220(5)FD) trommel lijkt aan te lopen. Verwarmingselement verwijdert en gecontrolleerd of er iets zat, maar niets.


Bosch wasmachine classixxtrommel loopt aan nov. Zanusi wasmachine trommel loopt aan mei 20Meer resultaten van www. Controleer of de wasmachine trommel soepel draait door met de hand de trommel rond te draaien.


Als het rond draaien niet soepel aan voelt . Onze Miele Novotronic W8wasmachine (uit 1999) maakte met centrifugeren. Als je de binnentrommel handmatig draait schuurt deze op . Beste lezers, ik zit met een wasmachine (miele) die ineens veel te veel. En kousen en dergelijke geraken bij Miele niet tussen trommel en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts