vrijdag 20 oktober 2017

Pipe en drape huren

Van 1m tot 4m hoogte en voordelig huren per strekkende meter! De pipe en drapes zijn brandwerend geimpregneerd en kunnen in secties van tot meter worden opgebouwd. In onze assortiment hebben wij een groot aanbod . Pipe and Drape - Verstelbare gordijnstang kort.


Bezorging en installatie mogelijk. Pipe en drape voor afscherming en afrokken huren ?

Een ruimte afschermen of een gehele nieuwe ruimte creëren? Onze pipe and drape systemen zijn hier uitermate geschikt voor. De schermen zijn in hoogte en. Wij bieden het zowel aan in de verkoop als verhuur. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Alle benodigdheden voor uw evenement zijn eenvoudig te huur Skippy-Rent. Afrok leveren wij op rollen van m . Regio Antwerpen Mechelen Brussel Herentals. Hier vind je eventbedrijven die pipe en drape verhuur aanbieden in België.

Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes! Een wit doeken huren is ook mogelijk met zwarte frame. U kunt het aantal huurdagen in uw winkelwagen opgeven. Bekijk ons brede assortiment sfeerartikelen online en bestel direct in onze webshop.


Voor een goede presentatie is techniek ontzettend belangrijk! De juiste headset of revermicrofoon i. Torenhoge gordijnwanden, tijdelijke tunnels in eender welke maat of vorm. Omschrijving: Dit doekenwand aanbouwdeel is verstelbaar van tot meter breed en bestaat uit:.


Wij gebruiken het wentex systeem . Vind pipe drape op Marktplaats. De industriestandaard Prolyte Stagedex Topline podiumdelen kunt u bij ons huren met een grote variatie in . Een nette afscheidingswand is zo geplaatst, de doeken zorgen er ook voor dat de akoestiek vele malen rustiger wordt. Al jaar is Crew Licht en Geluid specialist in verhuur van licht en geluid. Ook maken wij u wegwijs in de bediening, installeren we en doen we reparaties. In hoofd en lengte verstelbaar voor flexibel en . Makkelijk witte pipe en drape afscheidingswanden huren bij Zoef.


Een divers assortiment afzettingen. Pipe drape , per meter met doel rood.

Wij verhuren pipe and drape backdrops van drie en vier meter breed. U heeft de keuze uit wit en zwart theaterdoek, en u kunt de achtergronden zelf opbouwen . Wiersma Partyverhuur - Avondsterweg 1 Leeuwarden Friesland tel. Handig voor verhuur-doeleinden! Huur EasyDrape voor je beursstan als banierstaander of om evenementen aan te kleden.


Farrows heeft een groot assortiment pipe and drape gordijen. Witte pipe and drape , voile pipe and drape , zwarte pipe and drape. Zijn er mensen die al met een pipe and drape systeem werken? Werkt stukken sneller dan trussen kloppen en doeken hangen met lintjes oid. Alle doeken zijn brandwerend en dempen tevens het geluid.


Pipe -and- Drape wanden met gordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts