dinsdag 3 oktober 2017

Husqvarna hogedrukreiniger

Een echt goed presterende machine met een robuust en doelgericht ontwerp, voor uitstekende resultaten en veeleisende taken zoals voertuigen en stenen . Een extra grote en krachtige hogedrukreiniger met een robuust en doelgericht ontwerp, gebouwd voor de zwaarste . De inductiemotor en de metalen . Hogedrukreiniger kopen bij Lemmen Tuin en Park. Zowel nieuwe als gebruikte producten. Een grote winkel in Heythuysen, zowel particulier als zakelijk!


Goede hogedrukreiniger voor particulier gebruik. Alleen bij ons een gratis husqvarna hogedrukreiniger bij een husqvarna zitmaaiers op dit moment hebben wij nog een aantal husqvarna tc239t . Elk model is geoptimaliseerd voor maximale . Zelf professioneel uw heg trimmen! Stihl-Dealer Jos Martens levert hogedrukreinigers en alleszuigers voor de particuliere gebruikers, maar ook voor professionele gebruikers. Smeermiddelen - Gewasbeschermingsmiddelen. Elektrische materialen - Verf en . Electro en Benzine uitvoeringen.


Koud en warm water 2-3Volt Particulier-Professional . Husqvarna PW 3hogedrukreiniger. Kunnen bepaalde onderdelen wat in de hogedrukreiniger zit niet tegen schijnbaar. Ik zou maar niet hoger gaan dan graden met de nieuwe . Stihl RE 1PLUS - Krachtige 1bar koudwater- hogedrukreiniger met cassette.


Dieker maakt veel hogedrukreinigers. De hogedrukreinigers van DIBO zijn geschikt voor professioneel en industrieel gebruik. Bekijk ons ruime assortiment online en neem contact op voor advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts