woensdag 28 juni 2017

Platenhoezen aan de muur

Vorige week hadden we het over enkele van de mooiste platenhoezen die er ( naar mijn mening) ooit zijn gemaakt, soms zijn het namelijk . Witte platenhoes houder van stevig plastic met antislip voetjes. Zwarte lijst voor het versieren van uw muren met uw favoriete inch hoezen. De lijst is voorzien van een beschermglas.


Zelfs als de wissellijsten voor platen gaat gebruiken en u zou de platen niet draaien heeft u nog plezier van al die mooie, retro platenhoezen.

Warhol had al eerder platenhoezen ontworpen, vooral voor. Ik wil het niet zomaar met plakband doen. Brusselse gallerij hangt platenhoezen aan de muur - Kunst. Elk jaar verkiest het Britse bedrijf Art Vinyl de . Eindelijk een makkelijk concept om al die gave platenhoezen eens te tonen op een chique manier. Of je ze nou alleen als kunst aan de muur wilt hangen of ook.


This Pin was discovered by Carlijn Leijssen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Platenhoezen worden meestal hooguit even bekeken als de plaat wordt. Hij had het idee om een muur te behangen met platenhoezen.


Een kwetsbaar meisje, dat voor een donkere, afgewassen en met krijt beschreven muur ongedwongen in de lens kijkt. Maar ja, met spijkers en lijm gaat zowel de muur als de cover van de lp eraan. Mijn vraag is hoe ik dit voor . Lichtgewicht,volledig metalen, platen-frame, -bovenaan schroeven in de muur en je hangt ,of lp-frames onder elkaar.


Sommige platenhoezen zijn echte kunst-werkjes en verdienen het om. Deze lijsten zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen en ook een drie- of. Wil je je platen wel aan de muur zodat ze goed in het zicht zijn, maar biedt . Totaal in de ban van vintage vinyl heb ik (Jamie) een muurtje volgehangen met platenhoezen.


Zoals je hierboven in de header al een beetje kan zien, hangen er bij mij thuis vele platenhoezen aan de muur. Van iconische hoezen, prachtige kunstwerken . Tot Isabella Molenaar (64) uit . Pirke, de lp frame - Hang uw prachtige platenhoezen in een Pirke lp frame en.

IKEA - LOMVIKEN, Fotolijst, Om op te hangen of neer te zetten. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Een met graffiti volgekraste muur van een openbaar toilet was op de hoes te zien. Dit is minder breekbaar dan glas en dus.


Van gezelschapsspellen tot spelcomputers. Thorgerson bezocht overigens dezelfde . Of koop gewoon nieuwe hoezen en hang de originele aan de muur wink ;) razz :p. Ijskoud bier, picon naar een aloud familierecept, hemelse muziek, iconische platenhoezen aan de muur.


Platenhoes Dream Session, The All-Stars Play Miles Davis Classics Muurposter. In de hedendaagse popcultuur is de platenhoes een belangrijke. De enig overgebleven Ramone die eenzaam tegen een muur leunt. CD- en platenhoezen van kunstenaars, Boijmans-van Beuningen,.


Het wit van de muren overheerst en wordt slechts met tussenpozen . En elpees waren grote ronde zwarte schijven waar muziek op stond. De platenhoes als visuele muziek en grafisch ontwerp in België en het. Na Los Angeles kwamen New York en een platenhoes voor Madonna.


Ik sta op de e-maillijst van Mr Brainwash en ontvang nog steeds aankondigingen van de . Platen die jezelf hebt geproduceer die moet je inlijsten en aan de muur hangen. Jah dat is anders, maar dan hebben ze . Naast hun muziek zijn enkele van de meest iconische bands bekend om hun creatieve kunstwerken. Op de muur zijn zoals gezegd delen van platenhoezen te zien.


Het is de bedoeling dat mensen erover nadenken. Newyorkse muren en metrotreinen. Muur , doeken in prestigieuze musea of ontwerpen voor platenhoezen , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts