dinsdag 20 juni 2017

Accu boormachine bosch psb 18 li 2

Uitstekend te hanteren dankzij compacte bouwvorm en gering gewicht. Kwestie van met personen en 3 . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Type boormachine , Schroefboor. De machine is zeer goed te bedienen dankzij het compacte . BOSCH PSB Li - : test, prijzen en specificaties.


Batterijtype: Li-Ion Gewicht : 1. Verzeker je van de beste keuze voor je snoerloze boormachine. Bosch PSB LI - aanschaffen? De accuklopboorschroevendraaier met twee standen PSB LI - is compact en krachtig.


Daar draagt in belangrijke mate het lage gewicht van kg aan bij. Het is een van de handigste klopboormachines dankzij zijn compacte bouw. Ah Eigenschappen Draaimomentselectie met draaimomentstanden plus boor- en.


Dat zorgt, naast een ultracompact design, voor een veel . Accuklopboormachine met intelligente elektronica dankzij syneon-chip, die zorgt voor een op de behoefte afgestemde regeling van de energie van de batterij. Accu klopboormachine Snelspan 2x 18Volt 5Ah Li-Ion +Koffer. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met . PSB li accu klopper (foto 3) is ongebruikt en dus nieuw doch in geopende koffer . Garantietype Carry-in-garantie. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 1700). Als ik eerlijk ben: ik heb er een haat-liefdeverhouding mee.


Conditie: Nieuw - Kleur: Groen - Type: LI-- Model: Accuboormachine. Akku, Ladegerät, Bit, Koffer, Volt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts