vrijdag 9 juni 2017

Doorslijpschijf 125x1

Deze doorslijpschijf (in afmeting 125xen 115x1) is ooit speciaal ontwikkeld om RVS te kunnen snijden. Arebos doorslijpschijven 125x1. Tyrolit Premium 125x,A46R-BFXA INOX - doorslijpschijven voor rvs en staal.


Doorslijpschijven 125xal vanaf excl. Koop met zekerheid voor de beste prijs!

Snijden sneller en gaan langer mee dan conventionele schijven. Direct leverbaar - Snelle verzending - Dé Makita specialist. Vrij van ijzer, zwavel en chloor en geschikt voor staal en RVS toepassingen.


Bestel snel en eenvoudig in onze webshop. De enorme kracht van de FLEXVOLT haakse slijper in combinatie met de speciale . Stuks koop je voor €2Gereedschappelijk. FLEXOVIT DOORSLIJPSCHIJF VLAK SPEEDOFLEX 125X,0X22MM Art. Hercules doorslijpschijven 125mm 1.

Deze rechte doorslijpschijf van Bosch is geschikt voor inox en heeft een omtreksnelheid van max. De schijf heeft een diameter van 125mm en een dikte . Pferd doorslijpschijf 125xPSF INOX. Voor 16:uur besteld = morgen in huis!


Flexovit doorslijpschijf 125x1. Lange levensduur gekoppeld aan een hoog rendement, voldoet aan de . Koel slijpend voor hoogwaardige . Het doorslijpen van staal is eenvoudig met deze Rhodius doorslijpschijf. Hoogwaardige universele doorslijpschijf voor professioneel gebruik. Doordat deze schijven slechts 1. Geschikt voor het doorslijpen van alle metalen inclusief RVS! De 2in1- doorslijpschijven met een dikte . Koopt u met regelmaat Rhodius producten in volume?


RVS DOORSLIJPSCHIJF 125x,mm AS60Tinox Verpakt per stuks. Passend op haakse slijpmachines. Super dunne schijf van mm mm voor het afkorten van RVS buis of plaatmateriaal.

RVS materialen vind u bij RVS Land. De Gamma doorslijpschijf 125x,6x22mm is uitermate geschikt voor het slijpen van RVS. De doorslijpschijf is geschikt voor een haakse slijper. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Novipro schijf multipurpose- Slijpt alle materialen dus geen tijdverlies door het wisselen van machine of product- Ultradun voor sneller braamvrij doorslijpe.


Uiteraard ook geschikt voor andere metaalsoorten. Voor 22:bestel morgen in huis! Hartog Machines en Gereedschappen.


Universele schijf voor het bewerken van roestvast . Ontdek ons ruime aanbod van Slijpschijven. THS Tools is officieel dealer . Voor gebruik op een haakse slijper. Technische gegevens: Aanbevolen toepassing:. ArttikelnummerSpecificatiesREF.


Inhoud per verpakking: Stuk(s). U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant? Algemene dunne doorslijpschijf, mooie snede, goede koeling en goede stand tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts