maandag 26 juni 2017

Diamant doorslijpschijf

Groot assortiment diamantschijven en diamant slijpschijven. Starck diamantgereedschap is uw specialist, ook voor diamantzaag of diamantzaagblad. Een slijpschijf is het vervangbare deel van een haakse slijper, deze dient voor het slijpen of doorsnijden van metalen en steenachtige materialen.


DRONCO Doorslijpschijf AS T CutGrind Inox Ø 115x5x2mm. Je diamant slijpschijf bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bosch, Makita Gedore Bekijk aanbiedingen en bestel gemakkelijk snel online. Diamant - doorslijpschijven zijn geproduceerd voor het professioneel doorslijpen van de meest uiteenlopende materialen zoals beton, asfalt, natuursteen, graniet. De Diamant - doorslijpschijf , beton (B) van STIHL, fantastische Doorslijpschijven.


Slijp alles zo door met van de sterkste stoffen op aarde. Met de Metabo Slijpschijf Diamant 2mm kom je overal zo doorheen. Op zoek naar een diamant slijpschijf ? In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan diamantboren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts