donderdag 15 december 2016

Steeksleutel afmetingen

Een steeksleutel is een stuk handgereedschap waarmee men moeren en bouten kan aan- of losdraaien. Het open einde van een steeksleutel past met zeer . Steeksleutel per stuk serie 44. De gecombineerde GAMMA-ring- steeksleutel is geschikt voor moeren en bouten met een afmeting van 13mm. Deze maat komt overeen met de metrische maat . Deze sleutelwijdte komt overeen met de . De ene kant heeft namelijk een grotere opening . Ook de afmeting is van groot belang.


De afmetingen voldoen aan de eisen van de gereedschapsnormen. Extra platte steeksleutels : dunner dan bij een normale steeksleutel maximale vat. STAHLWILLE dubbele steeksleutel Inch afmetingen. VSH Aqua-Secure steeksleutel en afstandsbus.


Conditie: gebruikt Prijs: 20€ incl. Afhaling enkel mogelijk te G… € 200. Zie ook de lemmata STEEKSLEUTEL , RINOSLEUTEL, VERSTELBARE.


In het laatste geval hebben de twee hekken direct op elkaar volgende afmetingen. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u . Speciale prijs f 2Bahco Ergo verstelbare mm steeksleutel Instelbaar op alle afmetingen van tot mm, echter zonder gratis schroevedraaier. Kraftwerk ratelsleutels afmetingen. Voor dit soort boutjes en moeren dient men een ring- of een steeksleutel te. Omdat een bout verschillende afmetingen kan hebben, bestaan er van deze . Metrische steeksleutel , de vorken zijn platter dan van een standaard.


Product Overlay, no_selection . Gebruik in moeilijk toegankelijke ruimtes. Geschikt voor een gebruik met een laag koppel. Uitvoering: glanzend verchroomd. De meeste bekende moersleutels zijn de steeksleutel , de ringsleutel , . Gedore UR omschakelbare ringratel - steeksleutel.


Levenslange Garantie - Topkwaliteit van . Gepolijst , superglad en gemakkelijk schoon te houden. Totaalleverancier van ijzerwaren, gereedschap, barbecues en inbraakbeveiliging. SAE AS 9( afmetingen en testwaarden);. KÜPPER Systeemhouder voor gereedschapswand voor steeksleutels , mm.


Ring- steeksleutel , doorgezet, metrisch. Eenvoudig online bestellen bij. Voor het aandraaien van de moer met een steeksleutel of ringsleutel heb je ook de juiste afmeting nodig.


Een sleutelhanger van hoogwaardig acryl in de vorm van een steeksleutel. In de kleuren solid grijs, groen, oranje, rood en blauw . Afmetingen (breedte x hoogte x diepte) mm. Toelaatbare bedrijfstemperatuur.


Bij alle maatschappijen geldt dat als de afmetingen voor handbagage. Totale afmetingen (roltas geopend) (LxB): ong. Mbestaat een verhoogd risico van het afstropen van de moeren, wanneer de verbinding boven de proefspanning wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts