donderdag 29 december 2016

Logo frezen

Een logo frezen in hout is het weghalen van materiaal met behulp van roterend gereedschap: een frees. V-groef frezen of V-carving zo als dit internationaal genoemd wordt heeft vele toepassingen. Wij frezen de leukste XXL mdf bomen, grote en kleine houten letters,.


Heeft u een idee, een figuur, logo of een ontwerp, etc. Uw bedrijfsnaam of logo laten frezen ?

U wilt een tekst of afbeelding voor uw interieur of etalage? We kunnen het logo volledig uitfrezen in hout. Vaak is het enkel mogelijk om het logo zelf volledig weg te frezen. Enkel logos die volledig aaneengesloten zijn, . Bij Kunststof Freestechniek kunt u uw logo laten frezen in hout of kunststof. D frezen van een custom Audi logo.


Plaatje aluminium is 73x10xmm.

In deze video is te zien hoe er vierkanten en rechthoeken gefreesd kunnen worden met behulp van de. Aan de voorzijde is het logo en een boom gegraveerd waarna alle delen los gefreesd zijn. Icoon Achterkant spiegels - frezen onder hoek.


Bamboe serveer plankjes Bamboe tafelblad 30mm dik. Defensie - Landmacht Logo HRSTCIE. De vorm van het logo wordt gefreesd uit een aluminium paneel. Vervolgens voorzien wij het paneel met sublimatie van het logo.


Lima, metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Antwerpen is gespecialiseerd in CNC draaien en frezen , en machinebouw op maat. Jouw 3D ontwerp bij ons gefreesd? Grondbewerkingsmachines zoals rotoreggen, grondfrezen en diepwielers van het merk Sicma, spitmachines De Clippeleir, frezen en overtopfrezen van het . Gereedschapmakerij EMD Tooling, Snijgereedschap, stansgereedschap en Buiggereedschap voor metaal. CNC Frezen en conventioneel Draaien.


Hard carbon ultra lichte geluidloze hoge snelheid frezen voor non ferro metalen en. NESATEC, Uniek, ultra finish frezen tot 3x sneller . Ook tekst of een logo graveren is esthetisch, maar een tijdrovende operatie, . GFM Master in Parts is een verspanend metaalbewerkingsbedrijf in Bergeijk, gespecialiseerd in het produceren van klant specifieke machine onderdelen.

Op zoek naar een piepschuim letter of piepschuim logo ? CNC frezen , gedeeld door leraren en. Advies over de doos-, frees - of piepschuim letter. Een hele leuke mogelijkheid is ook het frezen van letters. Zie ook de afbeeldingen als voorbeeld!


Met een nieuw, fris logo is toolingspecialist Young cuttingtools. YG- producent van boren, tappen en frezen. Onze vakmensen bouwen complete interieurs en zagen, frezen , lamineren en. Omdat wij extreem enge toleranties hanteren voor de Van Hoorn Carbide frezen kunt u uiterst nauwkeurig werken en bespaart u veel op na . GF Machining Solutions maakt nauwkeurighei kwaliteit en autonomie gemakkelijk toegankelijk voor luchtvaartfabrikanten en hun hoogopgeleide . Wij kunnen frezen: - Kunstoffen - Hout - Messing - Koper - Aluminium.


We frezen letters en vormen in eigen huis en geheel naar uw ontwerp. Naast duurzame outdoor materialen frezen we ook uit semi-indoor of indoor . Je bent in staat precies te slijpen en frezen. Zoals het onderwerp al aangeeft wil ik graag een foto, of logo frezen.


Alleen nu zit ik met het volgende probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts