donderdag 1 december 2016

Nietapparaat

Het gewone nietapparaat (nieter) wordt met de hand bedien en heeft een slede met nietjes waarvan de voorste door een stapeltje papier gedrukt kan worden. Nietmachines koop je eenvoudig online bij bol. Vind nietapparaat op Marktplaats. Leitz, Rapid en Novus, maar ook huismerken voor minder intensieve toepassingen!


Met een nietapparaat van BeA haal je gegarandeerd kwaliteit in huis.

Is het belangrijk dat je ongestoord kunt doorwerken? Dan is het heel verstandig iets meer . Een tacker of elektrische nietmachine is ideaal om te gebruiken wanneer je materialen aan elkaar wilt nieten. Bestel de tacker eenvoudig bij Praxis.


In de kranten zitten nietjes, toetsen op school worden bij elkaar gehouden met nietjes, jouw werkstuk hangt aan elkaar door nietjes. Stijlvolle nietmachine (zwart). Wij van ToolMax hebben een groot aanbod van accu .

Bekijk alle producten binnen de categorie Nietapparaten. Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel! Voor 21:bestel is morgen.


Neem afscheid van hamer, schroeven, lijm en duimspijkers. Dit elektrische nagelpistool helpt je bij het vastmaken van . Dit draadloos nietapparaat op accu van Bostitch is ideaal voor mobiel gebruik in uw productieatelier, magazijn of logistieke afdeling. Powerplus POWX1is een accu combitacker voor nieten of nagels per minuut. Het is geschikt voor het niet van zachtere materialen op hout, … € 395. Bent u op zoek naar een betrouwbare nietmachine?


Een nietmachine die niet snel vastloopt en jarenlang zijn werk blijft doen? Dé Kantoorvakhandel zet diverse . Wilt u graag nietapparatuur voor zwaar gebruik aanschaffen? Deskundig advies en snelle levering.


Of je nu een kleine, een elektrische of een specialeal nietmachine voor zwaar werk nodig hebt, Leitz houdt je documenten samen.

Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Dan doe je jezelf een plezier met dit Messing nietapparaat van Kikkerland. Grote en stabiele nietmachine van El Casco in verchroomde uitvoering voor drie veschillende manieren van nieten: gesloten, half open en open. Nietapparaat met een gouden kleur Moet jij vaak een stapel documenten nieten?


Neemt weinig plaats in: compacte nietmachine. Bijzonder stabiel, op rubbermat. Nietjes aan de voorzijde laden.


Met een uitgebreid assortiment producten voor watergedragen . Met het nietapparaat kan je schroten, gipsplaten, plafondtegels en glaslatten bevestigen. De slagkracht van het apparaat is instelbaar en ook is het apparaat . Geheel metalen langarm nietmachine maakt het mogelijk om bijvoorbeeld boekjes en brochures in de rug te nieten. Pneumatisch nagel- en nietapparaat. Opmerking: De verkoopdatum van dit artikel ligt in het verleden, bijgevolg kan het artikel door de grote vraag al uitverkocht . Manueel bediend breednietapparaat. Dit handbediend mechanisch nietapparaat wordt gebruikt voor het sluiten van kartonnen dozen met . Kwalitatief, professioneel pneumatisch nietapparaat voor moeiteloos nieten in de bouw.


Langdurig pneumatisch nietapparaat. Al met al zijn de te huren nietapparaten eenvoudige hanteerbare, nietapparaten met een groot toepassingsgebied. De pneumatische SENCO SNSheeft een opmerkelijk grote slagkracht voor het verwerken van N- nieten met een ruglengte.


De medewerkers van dit bedrijf waren de regeltjes zat en namen hun nietmachine mee op een wereldreis. Door de vele mogelijkheden die een Max nietapparaat biedt kan er enorm veel tijd bespaard worden wanneer materialen gehecht moeten worden. Tacker geschikt voor werkzaamheden binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts