donderdag 8 december 2016

Perilex aansluiten in meterkast

Een fornuis van stroom voorzien en perilex aansluiten ? Hallo Ik heb een oven/kookplaat combi gekocht en nu moet ik vanuit de meterkast kabels gaan trekken naar de keuken en daar een Perilex. Perilex aansluiting aanleggen mei 20Smeg aansluiten op perilex - juiste aansluiting apr. Van meterkast naar Perilex nov. Kabel van meterkast direct aansluiten op kookgroep nov.


Perilex-systeem voor de aansluiting van kooktoestellen Elektrohonk https://elektrohonk. Aan de kookplaat of het fornuis komt dan een Perilex stekker (contactstop). Wij gaan de aansluiting van een kooktoestel nader bekijken. Die met een zwaardere zekering in de meterkast zekeren en de dikkere fase en . Heeft u al wel een aansluiting voor krachtstroom in uw meterkast , maar nog geen perilex aansluiting ? In onderstaande tekst geven wij u . Voordat u gaat werken met elektriciteit, is het van belang dat u altijd de stroom uitschakelt.


Waarschuwing vooraf: Verkeerd aansluiten van uw elektrische. Voor de aansluiting tussen de meterkast en de perilex contactdoos in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts