donderdag 8 september 2016

Werkbank 150 cm

De werkbanken zijn 9 12 1, 1of 200cm lang en bieden tal van combinatiemogelijkheden. In hoogte verstelbare werkplaats rafel. Het beste voor uw werkplaats vindt u op werkplaatsinrichting-expert. Deze top werkbank beschikt over een . Robuuste werkbank uit gelast plaatstaal.


Voorzien van voetensteun voor meer stabiliteit. Eenvoudig te monteren met schroeven en moeren. Stel uw eigen werkbank samen met deze basismodule.


Breid de werktafel naar keuze uit met verschillende . Frame uit mm dik staal, dus uitstekend in te zetten bij zware werkzaamheden. Met groot ladeblok, dus berg extra veel . Volledig metalen werkbank met lades. Deze hoogwaardige kwaliteit werkbank is zeer geschikt voor het inrichten van garage of werkplaats. Breedte x Diepte x Hoogte )Dikte van het . Hoogwaardige kwaliteit MW series werkbank. Compleet geleverd met ladenkast en achterwand.


Gemaakt van dik plaatmateriaal, hoog . Met deze werkbank kun jij de mees te gekke dingen creëeren! Boor en hamer er op los, draai schroeven vast en los en draai bouten aan of maak ze juist los. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Werkbank met bamboe werkblad Ragnor rood - 150cm online kopen bij vidaXL. Werkbank van 150cm breed met laden en extra legplank voor het opbergen van gereedschap. Deze werkbank is een professionele bank om aan te werken . De werkbanken van Kraftmeister zijn van goede kwaliteit en ideaal voor het inrichten van uw garage, schuur of werkplaats.


Werkhoogte van het blad: cm. Blad van massief beuken, zaagtand verlijm geïmpregneerd. Kom naar KARWEI voor vaste, verstelbare en inklapbare werkbanken. Dit maakt dat je met deze werkbank alle kanten op kunt.


Bay Kleinanzeigen: Werkbank 1Cm , Kleinanzeigen - Jetzt finden oder inserieren! Ook beschikbaar in 1x cm. Een werkbank is onmisbaar in je kelder, garage of werkplaats. Vandaag scoor je een robuuste . Ragnor werkbank met bamboe werkblad Ragnor rood - 150cm.


Deze robuuste werkbank van Ragnor heeft een zeer stabiele constructie met gelaste pootstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts