dinsdag 29 december 2015

Metabo afkortzaag kgs 315 plus

Maak kennis met het professioneel elektrisch . Net als de KGS 2Plus is ook deze afkortzaag geschikt voor het zagen van hout, . De KGS 3Plus is een professionele afkort- en Verstekzaag van . Enorme capaciteit door extreem krachtige universele motor en groot zaagblad. Optimale spaanafzuiging door tweede . Afkort- en verstekzagen KGS 3Plus , trekafkorten van wel 1x 3mm! LeveringsomvangHardmetalen zaagblad (84-tands)geïntegreerde . Bij toolsupply-delfzijl koopt u professioneel gereedschap van merken als dewalt, makita, metabo en bosch voor aantrekkelijke prijzen en garantie tot jaar.


W sterke zaagmachine met een groot 3mm zaagblad. De machine is voorzien van lasergeleiding en een . Zachtaanloop voor lange levensduur van motor en aandrijving. Snelle en precieze instelling van . METABO AFKORTZAAG KGS 3PLUS MET 120MM ZAAGCAPACITEIT BIJ GRADEN. De stabiliteit van de afkortzaag.


Deze afkortmachine is wel prijzig maar . De KGS 3Plus is een professionele afkort- en Verstekzaag van. Metabo Afkortzaag KGS 2M set. Vergelijk aanbiedingen van winkels.


Kw - Ø 3mm - Ingletadora telescópica 22W disco 315. Metabo tafelcirkelzaag TKHS 3M Aantal: 1Merk: MetaboProductnaatafelcirkelzaagModel/type: TKHS 3. Metabo KGS 2Plus Afkortzaag met laser - 2000W - 2x 30mm . Onderstel afkortzaag - Doe-het-zelf - de beste selectie websites van het Web. Een bijgeleverd noppenliniaal wordt tegen de aanslag van de afkortzaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts