donderdag 24 december 2015

Deurbeslag intersteel

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra . Deurbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Ontdek de collectie en bestel snel en veilig online. Van deurkrukken tot sloten en scharnieren van Intetsteel: je vindt het bij Voordeeldeuren voor scherpe prijzen.


Een groot aanbod aan het beste beslag van de beste merken. INTERSTEEL Deurkruk paar Hoek 90° op rozet, RVS mat geborsteld. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deurkrukken die passen bij de hypermoderne uitstraling van de winkel. Zijn ontwerpen kenmerken zich door een mooie . Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Van Leeuwen International, specialisten in deurbeslag , presenteert met Nobilé, een collectie RVS deurkrukken binnen het hogere . Intersteel verzorgde het deurbeslag in de Dyson Demo Store in Londen. Dyson selecteert deurbeslag voor demo stores . Deurkruk Sigaar op een rozet is voorzien van een hoogwaardige zwarte PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone . Deurkruk Bjorn op een schild is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborstel waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Deze ontwerpen kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal.


Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online. Deurkruk Hoek 90° Recht op vierkant rozet is vervaardigd uit roestvast staal en is naderhand geborstel waardoor de deurkruk een matte uitstraling k. Deurkruk Groenlo op rond geveerde metalen onderrozet met 7mm rvs nokken. Deurkruk Gebogen op rond rozet is vervaardigd uit roestvast staal en is . Deurkruk Jubbega op rond geveerde metalen onderrozet met 7mm rvs nokken.


Hoogwaardig deurbeslag van de beste merken Online korting Snelle levering! Bekijk ons complete aanbod van Intersteel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts