dinsdag 15 december 2015

Haakse schuurmachine

Vergelijk de beste schuurmachines van o. Krachtige en traagdraaiende slijp-, schuur- en polijstmachine, ideaal voor de bewerking van roestvast staal. Ik verkoop heel veel mooi gereedschap en onderdelen, zie mijn vele advertenties en laat je . Voor deze haakse schuurmachine is een stofafzuiging apart bestelbaar. Bij deze machine wordt een sleutel, een handgreep en een steunschijf mee geleverd.


RODAC haakse schuurmachine 178mm. Milwaukee Haakse schuurmachine AS E. Heeft er iemand ervaring met het gebruiken van een haakse slijper als schuurmachine ? Haakse slijper van Metabo – Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo. Deze Rupes haakse schuurmachine BR 106AE is bijzonder licht en gemakkelijk te hanteren.


Met de vernieuwde Rupes Multihole Slim pad kom je . De Rupes excentrische schuurmachine BR 109AE is ideaal voor het schuren van plamuur en het voorbereiden van diverse oppervlakken. Een haakse slijper, slijptol of flex is een stuk gereedschap om metaal, steen of hout te bewerken. Technische gegevens - haakse 90° overbrenging - rechte bouwvorm, hendelbediend - vrijloopsnelheid: 9. Details: - Voor fijn schuurwerk: - Stofafzuiging . STEUNSCHIJF 2MM VOOR HAAKSE SLIJPER.


Bosch Rubber steunschijvenProductlijnAccessoires PROProduct tekstRubber . De haakse slijper - ook wel slijptol genoemd - wordt gebruikt voor het zagen en slijpen van steen en metaal. Het product is bedoeld voor grove werkzaamheden. BTW € 33Adviesprijs Zoek dealer. VR-volle-golf-elektronica: met toerentalcontrole door tachogenerator, zachte aanloop, . Haaks machine-ontwerp en de zijhandgreep maken deze schuurmachine speciaal geschikt voor langdurig gebruik zoals het bewerken van grote oppervlakken, . Sleuven maken in een muur met een slijptol.


Bekijk het assortiment online en besteld direct. Slijpen, afbramen of metaal ontroesten. Geschikt voor het fijn afwerken van grote oppervlakken, wat deze schuurmachine tot de . Schuurmachine met rechthoekige schuurzool voor fijne afwerking.


Bestel nu uw ZION AIR Pneumatische haakse schuurmachine 50mm AS2IV in onze webshop, dan heeft u uw ZION AIR Pneumatische haakse schuurmachine. Welkom op de website van de lasspecialist. Bij ons vindt u professionele en hoogwaardige producten op het gebied van lastechniek met onder andere . Finipower: de regelbare haakse slijper van Cibo, speciaal afgestemd op het optimale toerental voor de bewerking van RVS.


Standaard toebehoren: sleutel, handgreep, steunschijf. Vestiging: Spijkenisse Categorie: Gereedschap. Voordelen: Precisie-diamantschijf voor harde vloer- en wandtegels - De laserslots dienen voor maximale gladheid en perfect gesneden.


Excenter schuurmachine 1mm 2W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts