dinsdag 1 december 2015

Honda grasmaaier izy

Vind geweldige aanbiedingen voor onze tuin- en gazonproducten. Selecteer een grasmaaier om de specificaties weer te geven. DuwtypeVoor als u zelf graag een beetje energie in het . Koop of Verkoop honda izy op Marktplaats.


Honda grasmaaier met een stalen frame. Geschikt voor kleine en middelgrote gazons. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van . Als uw gazon extra inspanning vereist vanwege zijn ligging (oneffenheden, hellingen,) of uw tuin is te groot en u wilt niet meer hoeven duwen, dan zijn . De IZY grasmaaier HRG4maakt maaien eenvoudigweg makkelijker.


Maaibreedte 41cm, Type 4-takt motor GCV 13 Cilinderinhoud 1cm³, Max. HRG 4PK Izy benzinemaaier met 41cm maaibreedte. HONDA IZY HRG4PK grasmaaier met opvang. Wielen met kogellagers voor en achter: U duwt en trekt uw grasmaaier moeiteloos . IZY -maaiers zijn geschikt voor kleine tot middelgrote gazons en de versies . VIKING MB 2BENZINE GRASMAAIER.


HONDA HRG 4PK BENZINE GRASMAAIER IZY 46. Categorie Grasmaaiers van veiling Tuin-, Parkmachines en accessoires te Baarlo (Lb). Met deze maaier wordt het grasmaaien eenvoudig. De Izy met wielaandrijving (variabele snelheid) zorgt voor maximale. Dit product wordt gratis bezorgd!


Een elektrische grasmaaier met een maaibreedte van cm. Het brede maaidek van de benzine grasmaaier maait tot op het randje van . Likes, Comments - Stricker Hoveniers (@strickerhoveniers) on Instagra“ Nieuw gereedschap! Benzinemaaier met een maaibreedte van cm en . Van elektrisch tot benzine uitvoeringen, van duwmodel tot zelftrekker en voor privé gebruik als professioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts