woensdag 18 februari 2015

Antieke sleutels bijmaken

Ons sleutel en sloten assortiment onderscheidt zich door bijzondere en antieke en oude sleutels voor zowel restaurateurs en antiekhandelaars. Wilt u een sleutel laten bijmaken voor bijvoorbeeld een antieke kast of . We dupliceren niet alleen moderne platte sleutels maar ook ouderwetse meubelsleutels. Heeft u bijvoorbeeld een antieke kast waar u de sleutel van wilt laten . Wij repareren tevens nog antieke sloten en sleutels die versleten of afgebroken zijn.


Te koop : antieke sleutels groot ca: cm.

Zijne Koninklijke Hoogheid “De Sleutelkoning” is al meer dan jaar een begrip op het gebied van sleutels en sloten. Met ons uitgebreide assortiment kunnen. Wij maken bijna alle soorten sleutels.


Wij kunnen autosleutels met chip voor u bijmaken en programmeren! Wij hebben een zeer royale voorraad in meubelsleutels. Zowel voor oude en nieuwe meubels.


Ook repareren wij antieke sloten en sleutels die bijvoorbeeld . Deze fabricagetijd ligt voor sleutels op minuten en cilindersloten op minuten.

Bovenstaand vindt u een greep uit. Antieke slot repareren Reparatie, Sloten. Start met bieden of verkopen op de Antiekveiling (hangsloten en sleutels ) bij Cata. Onze specialiteit is het maken van kluissleutels , antieke sleutels en het repareren van.


Ook voor het kopiëren van al uw sleutels bent u bij ons van harte welkom. Huissleutels : je kunt er niet genoeg van hebben! Voor als er een huisgenoot bijkomt.


Uiteraard heb je er één nodig voor elke huisbewoner, . Of het nu gaat om een simpele antieke sleutel, een geboorde of een gebaande . Voor het bijmaken van sleutels in Enschede moet u bij Westendorp. Het kopiëren en vervaardigen van nieuwe en oude sleutels is voor ons geen enkel probleem. Zo zijn antieke klavier- en kluissleutels en autosleutels met . Taptoe: Kan je ook die zeer oude antieke sleutels bijmaken ? Vermeulen: “Ik heb gelukkig nog mijn stiel via twee jaar cursus in de Blauwe Poort te Brugge . Regelmatig horen we van onze klanten “ als . Zware antieke Louis Philippe linnenkast H 1B 1D 45. Een overzicht van onze werkzaamheden t. Reparatie restauratie antieke of oude sloten Bijmaken van antieke of oude sleutels Antiek .

Zo hoeft u sleutels niet te verbergen onder een deurmat of container, wat de veiligheid van uw woning ten. Laat uw sleutels bijmaken of sloten vervangen bij slotenmaker Decabooter Kortrijk. Onze voorraad antieke - en klaviersleutels is zeer uitgebreid. Metalen kastsleutels ook op code.


Vertrouw bovendien op Matyn Eddy voor de montage van uw . RESTAURATIE VAN ANTIEKE MEUBELS. Het bijmaken van sleutels is uitsluitend voor meubelsleutels. Ontbrekende sleutels worden bijgemaakt , waarbij wordt gelet op de. Aurik, de eigenaar, onderscheidt zich door bijzondere en antieke sleutels voor zowel restaurateurs en antiekhandelaars.


Yale, auto kon takt en voordeursleutels Klaar. Asselman Lucien - Yzerwaren en sloten. Vervangen van cilinders en sloten. Auto- en motorsleutels met transponder.


Deze sleutels kunnen enkel bijgemaakt worden wanneer een eigendomscertificaat. Helaas hebben wij niets gevonden voor bijmaken sleutel. Sleutels , autosleutels , antieke sleutels op maat,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts