vrijdag 20 februari 2015

Groefkogellager skf

SKF heeft een uniek begrip van roterende machines en hoe de machine. Vandaag biedt SKF een breed scala aan technologieën en producten aan OEM- en. Kogel- en rollenomloopspindels Calculator Lager Calculator Riem Calculator . Lagers, eenheden en huizen ‎ Producttabellen ‎ Smeeroplossingen ‎ Afdichtingen Lagers, eenheden en huizen - SKF.


SKF is begonnen met een lager en is vandaag de dag nog steeds wereldleider op het gebied van ontwerp en productie van wentel- en glijlagers. De nieuwste Rolling Bearings Catalogue van SKF zit boordevol nieuwe functies om klanten te helpen de juiste lageropstelling te kiezen voor . SKF gebruikt cookies op haar websites om de getoonde informatie zo veel mogelijk af. Nieuwe stap-voor-stap lager selectie!


SKF enkele rij groefkogellagers , hebben diepe ononderbroken “raceway” groeven. Deze “raceway” groeven hebben dichte osculatie met . Voor al uw lagertechniek, of het nu om een simpele groefkogellager gaat of om een. Naast onze grootste huismerken INA, FAG en SKF , waarvan wij officieel . SKF is één van de marktleiders in lagers met een brede range lagers voor alle lager toepassingen. SKF 6000-2RS groefkogellager met spatwaterdichte rubber afdichtingen.


Afmetingen 60lagers:Asgatdiameter: d=10mmBuitendiameter: D= 26mmBreedte: . Bij de kogellagers wordt een onderscheid gemaakt tussen groefkogellagers , . SKF lagers, rollagers, lagerblokken, oliekeerringen en vetringen. Mechashop specialist in landbouwtechniek. Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts