maandag 2 februari 2015

Deurbeslag ton model

Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. Een veel gebruikt model deurkruk in de jaren is het Ton model. Deurkruk Ton 4is het populairste . In de jaren werd het meest bekende type deurkruk ontworpen: het Ton model. Dit type deurkruk wordt gekenmerkt door zijn eenvou wat het ook een tijdloos .

Er zijn veel verschillende modellen gemaakt in de jaren dertig en er zijn dan ook nu . Het herkenbare deur- raam- en meubelbeslag werd gebruikt bij de duurdere woningen in de jaren van de . Alle modellen zijn van hoogwaardige kwaliteit! U vindt hier modern deurbeslag in strak RVS, maar ook populaire klassiekers als het Ton - model. Jaren deurbeslag tonmodel deurklinken,vrij en bezet nr 25.


Het ton - model (zoals de kruk genoemd wordt, gezien zijn tonvormige uiterlijk) is retro met een speelse twist. Dé jaren deurklink kenmerkt zich doordat het uit .

Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart . Ons volledige aanbod van deurbeslag kunt u direkt bestellen via. Dit tijdloze model wordt gekenmerkt door eenvoud. Hier ziet u de heruitgave van de originele Ton - model deurkruk (en bijbehorend raam- en deurbeslag ). Deze deurkruk is uitgevoerd in nikkel en naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt.


Met dit model deurkruk brengt u authentieke sfeer in. Verkocht puntgave Ton model klinken met ronde rozet. Massief messing greep ton - model met een massief zwart ebben-houten tussenstuk en een boormaat van 96mm. De hoogte van het greepje is 38mm. Qua retro- deurbeslag is er één model dat we als zo kenmerkend ervaren voor deze periode: het Ton - model.


Dit stijlvolle vintage design voordeurbeslag en de . Met dit deur beslag tilt u uw volledige woning naar een hoger niveau! Het TON MODEL is zeer geliefd en altijd zeer exclusief. Dit model deurkruk herken je misschien wel. De ebbenhouten handgreep geeft voor ons de . Wij geven u graag beste kwaliteit, een goede prijs en uitstekende .

Emaille en ijzeren deurbordjes. Op zoek naar deurkruk Tonmodel ? De deurklink is uitgevoerd met een Ebben houten handvat. Van deurklinken tot veiligheidsbeslag. Klassieke modellen met klassieke afwerking. Deurbeslag voor je binnen- en buitendeuren.


Het kopen van deurbeslag vraagt aandacht. Deze versie van de klassieker Ton is uitgevoerd met een Ebben . Het Ton - model is onderdeel van de Historia serie. Ton Model Het ton model dankt zijn naam aan het bolle uiterlijk (de vorm van een ton) van de zwarte greepdelen.


Deze klassieke deurkruk in nikkel wordt naderhand gepolijst, waardoor deze een glanzende . Meubelbeslag, deurbeslag hang- en sluitwerk van modern tot klassiek. Met korting online te bestellen. Gratis verzending bij Gripzz webshop.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bij Artitec vindt u klassiek, nostalgisch deurbeslag zoals het hoort. Dat wil zeggen oerdegelijk gemaakt en perfect passend bij de uitstraling die . Productadvies voor klassiekers?


Let op: de resultaten zijn begrensd op 5stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts