maandag 8 september 2014

Pakking vloeistofpeil opel astra

Af en toe verschijnt de indicatie pakking vloeistofpeil op het scherm. Koelvloeistofpeil verschijnt ook regelmatig, . Meer resultaten van opel-forum. PAKKING VLOEISTOFPEIL dus zonder KOEL erbij. Inderdaad je hebt gelijk:vloeistofpijl komt er te staan. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.


Op het display staat ineens: pakking vloeistofpeil ! Navraag bij de dealer leerde mij dat dit een vertalingsfout was van de duitse . Deze auto geeft in het infodisplay : koelvloeistofpeil en vloeistofpakking. Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan. Zelf je koelvloeistof controleren kan in een aantal eenvoudige stappen met behulp van deze.


Er zijn diverse pakkingen : spruitstuk pakking , carter pakking , kop pakking ,. Opel Astra onderdelen bestellen? Melding pakking vloeistofpeil verscheen. Misschien is de koppakking wel lek en is daarom de vloeistof.


Men verwart de koppakking ook nog wel eens met de kleppendeksel pakking. Het kookpunt ligt zo hoger en bovendien gaat er geen vloeistof verloren door. Je vindt de stuurbekrachtigingsvloeistof in een cilindrisch reservoir in de buurt.


OPEL ASTRA H czy musze ja odrazu wymienic? Bart( astra ) schreef: heb je ook de melding pakking vloeistof ? Transmissie vloeistof AKPP - dit is een zeer speciale olie. OPEL Adam Gebruikershandleiding Inhoud Inleiding.


Er wordt sproeiervloeistof op de achterruit gespoten en de ruitenwisser maakt enkele slagen. Blox Racing Gasklep Pakking Honda Civic,CRX,Del Sol- Blox. Zeker met de hedendaagse techniek kan een pakking een autoleven mee, zeker de stalen pakkingen. VOlgas met koude motor, slecht onderhou te laag vloeistofpeil of kapotte thermostaat ed. Ik heb al eens een Astra gedaan in uurtjes.


OPEL : Astra H, Signum, Vectra C, Zafira B. Mogelijkheid het vloeistofpeil te controleren via de markering aan de zijkant. Acoperiş acţionat electric la Astra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts