maandag 1 september 2014

Snijsnelheid aluminium frezen

Onderstaand geven we u een voorbeeld van de berekening van het toerental en de voeding voor frezen van mm. Onze technisch specialisten helpen u . Aluminiumlegeringen , kortspanend. Richtwaarden voor snijsnelheden.


Correctiefactor voeding fvoor volhardmetaal frezen. Hoe harder het materiaal dat u moet frezen , hou zachter de verticale .

Een stuk aluminium uit frezen van 310mm x 150mm x 25mm dik. Alu plaat 2mm frezen posts sep. Is er een minimum snijsnelheid voor aluminium ? Ideale voedingssnelheid posts feb. De snijsnelheid is de snelheid waarmee de frees langs het werkstuk beweegt.


Snijsnelheid Vc : Toerental: Werkstukdoorsnede in mm. Frezen : Voeding per snijkant : Aantal snijkanten Z : Toerental omw. Werkstukmateriaal, Freestabel voor HSS en HM frezen (met koeling).

Freesdiameter, Aantal, Toerental, Voedings-snelhei Voeding. Zc, Effectief aantal tanden per frees , stuks. Uitzondering hierop is het HSS frezen waarbij het toerental erg hoog ligt.


Staal, RVS en aluminium hebben compleet verschillende . Voor het bepalen van de snijsnelheid en de omtreksnelheid van een spiraalboor zijn er. Deze frezen zijn speciaal bedoeld om aluminium te frezen. Door bewerkingen, zoals draaien en frezen etc. Advies snijsnelheden per tand voor VHM frezen 2- mm.


Voor het frezen van aluminium zijn speciale vloeistoffen of snijoliën verkrijgbaar maar gewone . Weten hoe de juiste snijsnelheid , voeding per tand of verspaningsvolume moet worden bereken is van cruciaal belang om goede resultaten te behalen in elke. KOMBI CARB volhardmetaal frezen. Micrograin in TIALN coating, geschikt voor HOGE snijsnelheden en in ALLE. De gladste afwerkingen worden verkregen met spiraalvormige frezen bij hoge snijsnelheden , met name voor sneden van meer dan mm breed.


Bij het verspanen van aluminium is, ten opzichte van staal met een vergelijkbare. Frezen is een van de meest gebruikte bewerkingsprocessen in de industrie. Diverse uit aluminium vervaardigde werkshikken die zich lenen voor hoogfr uent- frezen.


Omdat bij Wave Milling de gemiddelde spaandikte en dus de kracht op de frees minder is als bij conventioneel frezen , kan de snijsnelheid , . Ti 100XL-gecoate frezen , welke bijzonder hoge voeding- en snijsnelheden mogelijk.

Op een Spinner machine gaat men Inconel 7frezen met snijsnelheden tot 3meter per minuut. Bij aluminium loopt de snijsnelheid zelfs op . PROJECT 2-Bekkenklauwplaat Deelproject Klauwen FREZEN 4. De meeste frezen die ik heb gezien hebben een vast toerental van meestal. Bij zowel MDF, kunststoffen, aluminium e. Complexere snijprocessen zoals boren en frezen verlopen in essentie op. Om dit te bewerkstellingen moet een lage snijsnelheid gekozen worden én moet. Geschikt voor boren en frezen in dunwandige materialen.


PHANTOM VHM Spiebaanfrees, TiAlN-gecoat gladde cil. Kies een zo kort mogelijke frees en span deze zo ver mogelijk in de spantang. HSS- frezen met snijkant en afgedraaide schacht voor PVC en ALUMINIUM.


Bij het frezen van aluminium geeft een TiN-coating minder kans op kleven van . Gebruik een wijdvertande frees bij een grote uitsteeklengte en. Phantom volhardmetaal (VHM) boren hebben een zeer hoge productiviteit dankzij hoge snijsnelheden. Walter AG produceert precisiegereedschappen voor draaien, boren, frezen en draadsnijden en speciale, toepassingsspecifieke gereedschappen voor de . Vc het verschil tussen toerental en snijsnelheid is als volgt: het toerental is het aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts