donderdag 18 september 2014

Gereedschapskoffer plastic

Wij hebben een zeer ruim aanbod professionele gereedschappen, gereedschapskoffers , gereedschapswagens en opbergsystemen. Vergelijk het ruime assortiment gereedschapskoffers , gereedschapskisten, gereedschapstassen o. Bewaar al je gereedschap op in een gereedschapskoffer van Praxis. Bekijk de gereedschapskist online, vergelijk en reserveer direct.


ERRO gereedschapskist metaal 22x47xcm.

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan gereedschapskoffers. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. GAMMA gereedschapskoffer inch. GEREEDSCHAPSKOFFER MET METALEN SLOTEN.


Gereedschapskoffers vind je bij Coolblue. Geleverd met afneembaar opbergcompartiment. Vind gereedschapskoffer Kunststof op Marktplaats.

Bizline Uiterst sterke plastic gereedschapskoffer 518x275x260mm. Gemaakt van zuiver polypropyleen (PP),Geschikt voor zwaar werk onder extreme omstandigheden. Daarnaast hebben wij ook alles in huis om je gereedschapskist te vullen met elektronica-gereedschap.


Zowel schroevendraaiers, schroevendraaiers-sets, . Stanley gereedschapskoffer met organizer 19. Plastic koffer met gereedschap voor kinderen. Een gereedschapskoffer van kunststof, metaal of van aluminium, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Professionele gereedschapskoffers van Tengtools. Manutan levert kwalitatieve gereedschapskoffers.


Van slagvast kunststof, met uitneembare gereedschapskist. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor gereedschapskoffer van plastic.


Jouéco gereedschapsriem met houten gereedschap 9-delig. Column De gereedschapskoffer 0. Onder de giften bevond zich een fraaie gereedschapskoffer van grijze kunststof, ook wel plastic genoem . Toolnation beschikt over een ruim assortiment gereedschapskoffers van verschillende formaten en verschillende grote merken.

Laag gewicht door het gebruik van plastic. Kenmerken: gereedschapskoffer plastic twee sluitingen twee transparante assortimentsdoosjes afmeting: 5x 2x 2mm. Ook voor ander klusmateriaal zoals een boormachine, een gereedschapskoffer , een kettingzaag… kan je bij ons terecht.


Voorzien van V-groef in de deksel voor het . Vergeet ook zeker je veiligheidshelm . Kunststof koffer gemaakt van stevig polypropyleen inclusief schuimstof inzetstukken. ABS-kunststof zwart met dubbel aluminumframe. Verzinkte metalen scharnieren, max. Met uitneembare inzetbak en afsluitbare assortimentsbakjes in de deksel. Deze gereedschapskoffer van Tayg is geschikt om zowel kleine accessoires als . Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis!


Skandia basic kunststof gereedschapskoffer 12”. Bovenin de koffer een uitneembare tray met vakverdeling. De deksel is afsluitbaar met een kunststof . Fabory, leverancier van industriële artikelen en bevestigingsmaterialen met uitstekende . Robuuste kunststof trolley koffer met veel plek en een comfortabel handvat.


Mannesmann gereedschapskoffer leeg online kopen in de webshop Datona. Opbergkasten, opbergboxen, opbergrekken, gereedschapskoffers en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts