dinsdag 26 december 2017

Tv aan de muur bevestigen

Je hebt een muurbeugel gekocht waarmee je jouw tv tegen de muur gaat. Gaten aftekenen; Ophangsysteem bevestigen ; Televisie ophangen . Het zeer degelijke ontwerp maakt deze beugel. Bekijk deze NewStar monitorbeugel welke draai en kantelbaar is.


Luxe wandbeugel voor monitoren en. Belangrijk om dan te vermelden is het gewicht van de tv -beugel + uw tv. Wanneer u de tv -beugel wilt bevestigen aan een stenen of betonnen muur , kunt u veelal . Wil jij je tv aan de muur ophangen, maar weet jij niet waar je op moet letten? Een scherm monteren aan een stenen of betonnen muur is geen probleem. Wil je de tv aan een gips wand monteren dan heb je hier speciale pluggen voor . Voor meer informatie, ga naar onze adviespagina: http://bit.


JLmInhoudsopgave: Wat heb je nodig. In deze handige Praxis instructievideo laten we je zien hoe je een televisie ophangt. Hang zelf jouw flatscreen TV aan de muur met onze stap voor stap klushandleiding.


We laten je zien hoe je een tv netjes bevestigd aan de muur. Het is zover, je hebt je tv beugel gekocht en je staat op het punt om je muurbeugel aan de muur te bevestigen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op je luie bank . Met een muurbeugel voor je tv hang je je platte televisie heel gemakkelijk op aan de muur. Op die manier komt je televisie prachtig tot zijn recht. Het bevestigen van de montageplaat aan de muur en de televisie aan de montageplaat is over het algemeen een makkelijk klusje, zodat je snel kunt genieten . Productomschrijving: Tv -steun, min.


Te bevestigen in de 10M of 10L kabelkolom; Max. De tv kan strak tegen de muur komen, maar kan ook licht gekanteld worden. Gebruik de TV beugel om de TV aan de muur te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts