maandag 11 december 2017

Kunstof gereedschapskoffer

Wij hebben een zeer ruim aanbod professionele gereedschappen, gereedschapskoffers , gereedschapswagens en opbergsystemen. Vergelijk het ruime assortiment gereedschapskoffers , gereedschapskisten, gereedschapstassen o. Bewaar al je gereedschap op in een gereedschapskoffer van Praxis. Bekijk de gereedschapskist online, vergelijk en reserveer direct. Stanley gereedschapskoffer zwart inch.


Keter gereedschapskoffer Connect met organiser.

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan gereedschapskoffers. Koop een goedkope gereedschapskoffer online. Uitsluitend kwaliteitsmateriaal! Robuuste kunststof trolley koffer met veel plek en een comfortabel handvat. Fabory, leverancier van industriële artikelen en bevestigingsmaterialen met uitstekende . Deze gevulde gereedschapskoffer van Beta wordt geleverd inclusief 1stuks Beta gereedschap.


Deze robuuste kunststof koffer is de ideale partner voor een . Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!

Met uitneembare inzetbak en afsluitbare assortimentsbakjes in de deksel. Vergrendeling met hangslot mogelijk. Slimme spelletjes, lekker uitdagend.


Het zijn spelletjes én je moet er lekker bij nadenken: een heerlijke combinatie voor kinderen die ervan houden om hun . Reuze assortiment en nergens goedkoper! Belastbare uitvoering uit ABS-materiaal, zwart. Rondlopend dubbel aluminium frame.


Rasterscharnieren die als dekselhouder dienst doen. Van slagvast kunststof , met uitneembare draagbak en metalen sluitingen. Skandia basic kunststof gereedschapskoffer 12”.


Bovenin de koffer een uitneembare tray met vakverdeling. De deksel is afsluitbaar met een kunststof . Verzinkte metalen scharnieren, max. ABS- kunststof zwart met dubbel aluminumframe.


Hoeken beschermd door stootrubbers. Met grote uitneembare inzetbak. Kunststof gereedschapskoffer met assortimentsbakjes in de deksel en inzetbak. Voorzien van kunststof sluitingen.

Bovenop de deksel twee separaat uitneembare . Ook wel gereedschapkist genoemd. Gereedschapkoffer met één kunststof sluiting en een. Daken gereedschapskoffer Met deze gereedschapskoffer laat jij geen ruimte onbenut om extra gereedschap mee te nemen.


Je monteert hem gemakkelijk op de . Een gereedschapskoffer van kunststof , metaal of van aluminium, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Afbeeldingen van Klassieke gereedschapskist 13. Met een kunststof gereedschapskist of organizer voor gereedschap van . In de koffer zit bovenin nog een losse tray voor kleine . De uit X-ABS vervaardigde robuuste schaaldelen zijn breukstabiel en.


De gereedschapskist is een populair item uit de doe-het-zelf selectie. Omdat deze Curver gereedschapskist gemaakt is van kunststof , is hij makkelijk in gebruik . Deze stevige kunststof gereedschapskist van het merk Mannesmann beschikt over makkelijk uitschuifbare assortiment dozen. Handige kunststof koffer voor het overzichtigelijk opbergen van al je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts