woensdag 1 maart 2017

Voordeurknop messing

Een vaste voordeurknop is een schitterende toevoeging op jouw voordeur. Kies dan bijvoorbeeld voor een warmere kleur, zoals koper, messing of antraciet. Brassart Princess voordeurknop 1mm, messing gelakt. Deze voordeurknop is uitgevoerd in de kleur messing.


De voordeurknop is 7cm breed en 6cm hoog. Koop nu uw voordeurknoppen bij DecoDeurbeslag. BOSCO LZ201V voordeurknop vast messing ongelakt. Met dit afdekplaatje kan de bevestiging van de voordeurknop aan de binnenzijde van de deur in stijl worden afgewerkt. Dit product is uitgevoerd in messing en . Deze bolronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en ondergaat een trommelbehandeling, waardoor het een doffe en donkere uitstraling krijgt.


De knop heeft een diameter van . Koop of Verkoop voordeurknop op Marktplaats. Op zoek naar een voordeurknop ? Bij ons vind je alle voordeurknoppen van verschillende materialen,. Afdekplaatje tbv bout voordeurknop messing ongelakt. Deze ronde voordeurknop Paddenstoel is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk . Deurknop met een klassieke, ronde vorm in de kleur zwart voor bijvoorbeeld een voordeur (niet draaibaar).


Afwerking: hoogglans gepolijst, ongelakt. Afmetingen: Diameter knop: Ø mm. Prijsinformatie: Prijs per 1: € 30 . Deze vierkante voordeurknop is uitgevoerd in messing en ondergaat een trommelbehandeling, waardoor het een doffe en donkere uitstraling krijgt. Deze strakke meubelgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborstel waardoor het . TIMELESS F507D voordeurknop vast-draaibaar op rozet messing ongelakt ST.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief . Messing ongelakt voordeurknop mm. Massieve vaste voordeurknop met excentrische greep. De finishing touch voor elke deur: de voordeurknop.


Voordeurknop Antrim MAT CHROOM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts