maandag 27 maart 2017

Schuurpapier 400

Sencys schuurpapier voor droog en nat schuren van hout en metaal materialen. Verkrijgbaar in fijn, middel en grof variant. Verpakt per vellen van 28cm lang . Watervast schuurpapier , geschikt voor het extra fijn finishen van hout, metaal, kunststof en polyester.


Het GAMMA schuurpapier watervast middel k4is schuurpapier van het GAMMA eigen merk.

Dankzij de korrel van middel formaat is het schuurpapier. Het schuurpapier is geschikt voor nat gebruik, . Vind schuurpapier 4op Marktplaats. Je zoekopdracht naar schuurpapier 4leverde resultaten op Je zoekopdracht naar undefined levert geen resultaten op.


Euros maakt gebruik van handschuurpapier en schuurpapier speciaal bedoeld. Schuurpapier waterproof korrel 4- st. Flexovit industrieel schuurpapier. Voor fijn schuren en polijsten.

Waterproof schuurpapier K4bestel hier, laagste prijs en snel in huis. Dit waterproof schuurpapier is geschikt voor het nat schuren en slijpen van verf, lak en plamuur. Ook zeer geschikt voor autolak. M schuurpapier watervast K4extra fijn stuks.


M Wetordry schuurpapier voor zeer fijn schuren. Ik heb het gekocht om heel fijn te schuren en dan met name blanke lak. M Wetodray is watervast schuurpapier dat niet breekt, geschikt voor het schuren van verf en lak. Gebruik de zeer fijne korrel 4(vellen) voor lichte verf- en . Het watervaste schuurpapier van GAMMA is geschikt voor droog en nat schuren van behandeld hout, metaal, glas, keramiek en polyester. Dit product is voorzien van een anti-volloopcoating.


Groftes van schuurpapier worden aangeduid met de letter P voor een. Geschikt voor nat en droog schuren. De droge uitvoering bevat aluminiumoxide-korrels met een stofafwijzende coating . VELCRO SAIT SCHUURPAPIER ø1K 4- SAIT K 400.


Pagina niet gevonden, vergelijkbare resultaten . ToepassingenMet de hand nat schuren van lakken, . HPX P4waterproof schuurpapier.

Fijn schuurpapier , geschikt voor schuren met water. Geleverd in verpakking met vellen van 230mm bij 240mm. Hoogwaardig en kwalitatief schuurpapier in bladen. Dit schuurpapier is waterproof en . Oscillerend schuurpapier met klittenband Korrelgrootte (l x b) 1mm x . KP915C is een hoogwaardig en zeer flexibel watervast schuurpapier met een aluminiumoxide schuurkorrel. Opschuren van verf, lak en hout.


De verpakking bevat vellen schuurpapier. Vel watervast schuurpapier 400grit 23x28. Festool vergroot zijn schuurmateriaalkwaliteit met het nieuwe premium-allround-schuurmateriaal Granat en beveelt het in het bijzonder. Waterbestendig schuurpapier - korrel 4- Aantal: Autogereedschap on Mecatechnic.


Productomschrijving Gebruik 3M papieren schuurvellen 6voor een scherpe, agressieve snijwerking met een fijne finish. Onze schuurvellen 6hebben een . Met het fijnere schuurpapier kunt . Meest uitgebreid en betaalbaar assortiment onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts