maandag 20 maart 2017

Sleuteltang knipex

Vervangt een complete set sleutels. Op voorraad en morgen geleverd. Het multifunctionele boordgereedschap voor motorfietsen.


Talrijke motorfietsliefhebbers hebben ons verteld hoe zeer . Vind knipex sleuteltang op Marktplaats.

Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:. Laatste op voorraa wees er snel bij! Vooral geschikt voor werken aan kleine schroeven. Zeer goede toegankelijkheid bij zeer moeilijk. Voor het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van werkstukken.


Bekijk ons assortiment sleuteltang knipex (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Het kan gebruikt worden voor het grijpen, aandrukken en buigen van .

Het unieke montagegereedschap nu ook in . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Deskundig advies en snelle levering. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Ontdek ons ruime aanbod van Speciale tangen. Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat.


Waterpomptang en moersleutel in één! Sleutelbreedte (metrisch), mm. De knipex sleuteltang is uniek in zijn soort, het is de tang onder te tangen wordt vaak gezegd.


Deze knipex sleuteltang is snel te verstellen naar de gewenste . De website van HKV Ochten maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de . Een pijptang en moersleutel in één, snelle instelling per drukknop direkt op het werkstuk. De bekken verschuiven exact parallel, waardoor er een ideal.


De benen hebben een hoek van 15° voor extra ruimte bij schroefverbindingen op vlakke delen. Voorzien van een drukknop verstel mechanisme. Uitstekend geschikt voor het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van werkstukken.

Voor de montage van veredelde armaturen zonder ze te beschadigen. Knipex staat bekend om haar hoge kwaliteit. KNIPEX Quality – Made in Germany. Tang en schroefsleutel in één gereedschap lengte 3mm.


Indicatie levertijd: 1-werkdagen of afhalen bij vestigingen met voorraad. Login om voorraad op de vestiging te zien. Schaalverdeling voor een accurate instelling naast het werkstuk. Elektrostalen sleuteltang , van chroom-vanadiumstaal.


Veilig kliksysteem in de scharnierende as: geen onbedoelde ontregeling. Dit product is uit ons assortiment. Materiaal: chroom-vanadium elektrostaal, gesmee oliegehard. Gladde bekken voor de voorzichtige montage van oppervlakteveredelde armaturen - werken direct op . Schrijf de eerste review van dit product. Met één stuk gereedschap vast- en losdraaien, grijpen, vasthouden en buigen.


Werken op veredelde armaturen zonder het oppervlak te beschadigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts