dinsdag 24 januari 2017

Rvs stelvoet

Schroefdraadspillen voor scharniervoeten uit staal of rvs. Voetplaat voor stelvoeten uit zinkspuitgietwerk of rvs. Bij rvs voeten is vanaf spindelgrootte Mde sleutelwijdte als tweekant uitgevoerd. Wij hebben ruime ervaring in deze branches en helpen je graag . Het leveringsprogramma stelvoeten bestaat uit kunststof, staal of roestvrij staal.


Uniek samen te stellen: alle spindelmaten passen op elke . De trend om steeds hygiënischere oplossingen in de industrie te realiseren zet zich sterk door. Stelvoeten en machinevoeten worden toegepast in o. De RVS hygiënische stelvoeten die Caldic zelf op de markt . Beschrijving Draadstang voor zwenkbare stelvoet. Kogelscharnier Zwenkbereik ±20°. De rvs3voeten hebben een licht kantelmoment van 5 . ECO-Line uit zinkspuitgietwerk, rvs of kunststof.


Drukschotel met trillingsdemping. Deze stelvoet is volledig RVS met een laagje rubber onder de voet. Voorzien van een handige bevestigingslip. Selecteer de gewenste stelvoet (Ø M).


Meubelpoten zijn direct uit voorraad leverbaar. RVS stelvoeten zijn niet alleen goed . De voetplaten zijn er in diverse diameters, zowel in polyamide als RVS (geschikt voor de voedingsbranche). De stelvoeten in deze webshop stelt u zelf samen.


Informatie Op onze website wordt alle . Schrijf de eerste review over dit product. Rosta machine stelvoet type NOX zijn RVS machinevoeten voor een actieve trillingsdempende en geluidsdempende lagering van machines en apparaten voor . GMT biedt u een uniek assortiment zelf samen te stellen stelvoeten. RVS : roestvrij staal (AISI 304).


Bij het intrappen van de rem neemt de verstelbare stelvoet de last van het wiel waardoor de machine stabiel op de ondergrond staat. De meubelpoot is van metaal met een decoratieve RVS -look afwerking. Met glanzende of gezandstraalde kap.


RVS spindel (AISI 304) met kogelkop voor de universele voetplaten inclusief. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Zwaardere uitvoeringen worden uitgerust met twee stelvoeten. Naar het vergelijk Vergelijken.


Bestel voordelig in de webshop van Techcomp. Het totale stelvoeten assortiment is ook verkrijgbaar in RVS. Uitgangspunt is een hoogte van cm.


Meest gewild is de RVS tafel met . Het wordt geleverd met een volledige RVS beschermkap voor de motor en ook met standaard stelvoeten. Daarmee is de pomp makkelijk op hoogte verstelbaar. Betonpoer met stelvoet voor de houten staander van uw overkapping. Wordt geleverd met RVS zeskant schroeven voor het vastzetten van de stelvoet op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts