dinsdag 17 januari 2017

Lamellenschijf 125

Bestel deze dan direct voordelig op EcoTools. Als uw haakse slijper en het werk het toelaat, is werken met een 1mm lamellenschijf meestal voordeliger dan werken met een 1mm schijf. Top kwaliteit lamellen schuurschijven, met perfecte finish.


Sait conische vlak- lamellenschijven 1mm Ø, korrel 8 type ZK, geschikt voor het bewerken van staal en RVS. Lamellenschijf van industriële kwaliteit.

Te gebruiken voor slijpen, schuren, materiaal verwijdering en het voorbereiden van lasverbindingen. Schrijf de eerste review over dit product. Zirkoonoxide korrel, voor staal en rvs. Geschikt voor bewerken van randen en lasnaden.


Koop uw slijpmateriaal nu direct bij de importeur. De grootste merken tegen de laagste . Het verschil met een schuurschijf is dat een lamellenschijf in één richting kan schuren of slijpen en recht op het materiaal kan.

Deze lamellenschijf Kvan Hitachi heeft een diameter van 125mm. De lamellenschijf is geschikt voor gebruik op roestvrij staal en metaal. Voordelen, - Trimbaar dus 1 van het schuurlinnen bruikbaar i. Speciale persing maakt de schijf geschikt voor. Het optimale toerental om met de RCD schijf te werken . Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Dronco perfect lammelenschijf voor hout en metaal Diameter: 1Asgat: 22.


Norton OMEGA - lamellenschijf circonium. Slijpmiddel: zirkoniumkorund Z Korrelgrofte: 4 60. Hoog belastbaar, agressief speciaal gereedschap met hoge standtijd en efficiency. ZA Q - B schuurschijf voor op de haakse slijper.


Hoge kwaliteit voor de scherpste prijs, bespaar tot. Toolsite: maakt klussen betaalbaar! Gaan keer langer mee dan harshoudende schijven. Voor hand en elektrische haakse .

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Cheyns biedt een ruim assortiment Cimco producten voor de elektroprofessionals. M lamellenschijf cf-fd a crs 125mm. Hofftech lamellenschijf 1K80.


Toolmarkt ruim assortiment lamellenschijven. Conische lamellenschijf speciaal geschikt voor de verwerking van aluminium. Door de grote zirkonium korrel loopt de schijf minder. Vlakke lamellenschijf van industriële kwaliteit.


Ook verwijderen van roest en afbramen. Deze schijven geven zeer goede prestaties op edelstaal en topprestaties op staal. Makkelijk online bestellen of bezoek onze winkel in Hengelo OV. Prijs is exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Dit product kan op dit moment niet worden besteld.


High preformance LBD lamellenschijf. Must have voor iedere RVS bewerker. Macrovet voor al uw buitenlevenbenodigdheden. Polycotton linnen - zirconium korrel. Zeer snelle verspaning en konstant schuurbeeld.


Bestellingen boven € 5worden gratis thuis . LIGHTHOUSE is ons eigen merk slijpschijven. De kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan in . Aanbevolen voor afwerking van roestvrij staal en legeringen. Met Cubitron- technologie voor het slijpen van de keramiekkorrel tijdens elk gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts