dinsdag 31 januari 2017

Boren in rvs

Vandaag moet ik gaten van 4. Het RVS is zo hard dat ik meteen mijn boortjes in de soep draai. Boren is een bewerking die tijdens het klussen veel voorkomt. Bij sommige materialen gaat het heel makkelijk, maar bij sommige materialen (met name RVS ) . Het verspanend bewerken van RVS is een hoofdstuk apart.


Het meest voorkomende type is type 3of 316.

Beide zijn snel te herkennen daar deze niet . Ik moet morgen een aantal gaatjes van 5mm boren in een plaat RVS van 3mm dik. Ik heb alleen van die huis- tuin -en keuken boortjes. RVS waar gaatjes geboord moeten worden van m. Welke boortjes gebruiken en hoe dit op te lossen. Schutting en boren in RVS apr. HSS, cobalt of titanium boren ? Gat ponsen in RVS aanrecht nov.


Een gat in rvs met een handboormachine te boren is niet eenvoudige en vraagt om ervaring.

Een voorbeeld: boor je met een mm boortje in aluminium, dan kun je het toerental instellen op 1. Gebruik je hetzelfde boortje in RVS , . Welk type boor is het meest geschikt voor het boren in RVS. Uit wat voor materiaal moet deze dan bestaan en in welke hoeveelheid. In deze video laten we je zien hoe je gemakkelijk zelf kunt boren in RVS. Wanneer het gaat om boren in harde metalen zoals bijvoorbeeld roestvast staal ( RVS of Inox), dan wordt er gebruik gemaakt van HSS cobalt . Voor iedere klus een passende boor. Hoe groter het te boren gat en hoe harder het materiaal, hoe lager je de boorsnelheid instelt.


RVS Boren koop je eenvoudig online bij bol. PXD boren (artikelgroepen 16 1en 164) zijn de perfecte keuze voor het verspanen van RVS en titaan omdat ze een speciale kruisaanslijping en. Iemand een idee hoe ik een gat met een diamter van 4cm in een inoxen plaat van 1mm dik kan maken?


BM Techniek levert uit voorraad alle HSS Spiraalboren voor boren in staal, RVS , Hardox, Aluminium en messing. Alle boren uit voorraad leverbaar. Bij Phantom bestelt u online VHM-Boren t. Gaten boren , ruimen en kotteren in metaal! Bij een kolomboor is het vrijwel altijd mogelijk om het toerental . Deze boren worden ook wel High Speed Steel (HSS) boren genoemd.


Voor het boren in harde metalen zoals roestvast staal ( RVS of Inox) zijn er HSS kobalt . Bij GAMMA vind je ook metaalborensets.

Boren in RVS : van metaalboortjes tot Cobalt boren en lange metaalboor. Check ons assortiment metaalboren online. Wij hebben een uitgebreid assortiment gereedschap voor het boren en tappen van gaten en schroefdraad in RVS. Bezoek onze webshop voor het aanbod. De tophoek van de boorpunt is 1graden dat de ideale hoek is het boren van RVS.


De cobalt spiraalboor is beperkt geschikt voor zachtere metalen. De boor links op de foto is een standaard met een hoek v. Het is verrassend hoe makkelijk de boor door rvs gaat. RVS boren is een specialisme van Metaalwarenfabriek G. OSG biedt een grote variëteit aan boren zoals de ultra kleine UVM serie, de extra lange WDO, CAO en TDXL serie en de EX-SUS serie voor RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts