vrijdag 21 oktober 2016

Schuurpapier p80

De vellen hebben een afmeting van 2bij 2millimeter. Dit betekend dus hoe hoger het getal, des te fijner het schuurpapier is. Ruw hout of oude (slechte) verflagen kunt u opschuren met Ptot P120.


Schuurpapier bestaat in de regel uit scherpe kantige deeltjes in. Welk soort schuurpapier heb je nodig? M SandBlaster schuurpapier Pgroen is geschikt voor gelakte ondergronden. De korrel is geschikt voor het verwijderen.


M schuurpapier Pgrof stuks. Pis schuurpapier voor het schuren van oude verf- en laklagen. Dit product is voorzien van een anti-volloopcoating. Universeel schuurpapier , geschikt voor algemene schuurtoepassingen.


Hoe lager de korrel (P-waarde) hoe grover de korrel. Ook zeer geschikt voor verf op waterbasis. Aluminiumoxide schuurschijf met calcium stearaat. Het calcium stearaat zorgt ervoor dat de . Voor mooi schilderwerk is het belangrijk om het juiste schuurpapier te kiezen. Set schuurbladen van 23x28cm voor onderdelen éénvoudig te schuren op een goedkope manier.


Levertijd: Op werkdagen voor 14:bestel veelal de volgende dag geleverd . Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te . Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Met schuurpapier ben je in staat om op een efficiënte manier de ondergrond op te. Professioneel schuurpapier op rol voor diverse doeleinden in schadeherstel of restauratie. Pvoor handmatig of machinaal gebruik.


Gele korrel met langere schuurstand. Dit klitteband schuurpapier in formaat strijkbout hecht uitstekend op velcro. Te gebruiken zowel droog als nat. Leverbaar in diverse uitvoeringen P- 1- 1- 240 . Het is geschikt voor handmatig gebruik. M Sandblaster schuurpapier , professionele kwaliteit, schuurt snel, loopt niet vol, blijft lang scherp, groen voor het schuren van gelakte ondergronden.


Op zoek naar schuurpapier , schuurschijven of schuurbanden? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Voor hout algemeen, massief hout, . White Line schuurpapier kan ook worden gebruikt voor handmatig schuren. Geschikt voor het afschuren van oude verflagen en plamuur en voor het afwerken . Premium schuurpapier van Colad. Ten behoeve van droog schuren met de hand.


De rug van dit schuurpapier is speciaal geprepareerd. Versterkt schuurpapier met aluminium oxide korrel. HPX schuurpapier bestaat uit scherpe kantige deeltjes in verschillende fijnheid van een harde stof, zoals glas, granaat of carborundum, gelijmd op papier of . Wij zijn leverancier voor iedereen die . Ideaal voor het schuren van randen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts