maandag 17 oktober 2016

Elektrische trimmer

Een elektrische grastrimmer is handig om de graskanten bij te knippen. Daar kunnen grasmaaiers namelijk moeilijk bij. Sommige grastrimmers zijn ook geschikt . Grastrimmers zijn er in vele soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld elektrische grastrimmers, accu grastrimmers en bosmaaiers op benzine met een . Met een elektrische grastrimmer die is aangesloten op een stopcontact moet je goed opletten dat je niet met de grastrimmer over het snoer gaat.


Elektrische trimmer 400W 27cm POWXG30030. De Stiga SGT3elektrisch trimmer is een eenvoudige elektrische maaier met een vermogen van 3watt, waarmee je graskanten . De STIHL FSE trimmer is een lichte en krachtige elektrische kantenmaaier. De capaciteit van de motor is 5watt. Hyundai elektrische grastrimmer gazontrimmer - 250W.


Lichtgewicht, kracht, efficiëntie en precisie. Wij beschouwen deze kenmerken als een minimumeis . GARDENA heeft robuuste accu of elektrische grastrimmers voor het snel en effectief trimmen van je graskanten. Om het zo comfortabel mogelijk te maken zijn . Je kunt kiezen tussen een elektrische grastrimmer , een accugrastrimmer en grastrimmer op brandstof. Welke eigenschappen hebben deze strimmers?


Central Park CPE 25GT grastrimmer heeft een Tap and Go draadverlenging; tik de spoel tegen de grond als er een nieuw stuk draad nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts