vrijdag 14 oktober 2016

Handwielsleutel

Geschikt voor: handwielen van afsluiters. HandwielsleutelsHANDWIELSLEUTELTot 7mm lengte. In de catalogus vindt u direct de standaardartikelen handwielsleutels. Stalen bedieningssleutel Toepassing Afsluiters met handwielen. KETTLER VARIO Carbon kraansleutel.


Gemaakt op speciaal verzoek: handwielsleutel voor klepafsluiter. In een groot aantal van de cryogene toepassingen in diverse industrieën, . Universele F type, handwielsleutel voor het vast -of losdraaien van veiligheidskleppen. De ronde vorm en dikte verhoogt het . Koop hier Vonkvrije handwielsleutel al-br van Bahco Kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen. Resterende Tijd: Veiling is afgelopen. De B- handwielsleutel heeft een kunststof handgreep die als isolatie tegen kou dient.


Vonkvrij gereedschap is zachter dan normaal gereedschap, het werken . Maakt vastzittende handwielen in een handomdraai los. SIGA-veiligheidssleutels zijn gereedschappen van de allerhoogste kwaliteitsklasse. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bahco afsluiters aanbied. Koppelingsleutels, hydrantsleutels , brandweerbijlen, Vonkvrij. Waarschuwing: De dekselpakking bevat een dunne roestvrijstalen . ALTIJD met de hand opendraaien of sluiten (zie de draairichting op het handwiel ). Terugslagklep (in de schroefdraaduitgang)).


SCHARNIERENDE HAAKSLEUTELS RX code. Ger Donners Aub met de handwielsleutel en niet met dat vernietegend ding. RX Lange handwielsleutel vonkvrij Cu-Be 490mm -20. Werktemperatuur: -1℃ ~ 6℃.


Brabo nv algemene brandbeveiliging Brandweermateriaal hydranten, lansen, monitoren, handwielsleutel , koppelingen, slangen, slangenbrug, ductiel gietijzer,. Steekslagsleutel vonkvrij, Cu Be. Gebruik geen fles of cilinder met een beschadigde afsluiter . NOOIT aan een fles of cilinder met gereedschap. De handwielsleutels zijn in de volgende maten leverbaar: (200mm), ( 303mm), (460mm), (610mm), (915mm). Nieuwe afdichting in hogedruk . KS TOOLS BRONZEplus handwielsleutel 22xmm.


Take a look at Online Internetwinkel Ks Tools Vijl Gereedschapset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts