vrijdag 1 juli 2016

Gereedschapswagen veiling

Koop of Verkoop gereedschapwagen op Marktplaats. Online veiling : Platinum Tools gereedschapswagen XXL model. Gereedschapswagen voorzien van laden en een deur. Locatie veiling : Regio Turnhout (Antwerpen ). Materiaal: gepoedercoat staal, Afmetingca: × × 33cm.


Anders - Bouwmachines - overige - Bouw - Mascus België. Tweedehands aanbod voor gereedschapskar. Al het essentiële gereedschap dat je je maar kan wensen in één wagen. Veiling start prijs, 2EURPlaats bod.


Vooral voor in de werkplaats, garage, schuur of fabriek . De veilingsite voor openbare verkoop, executie verkoop en online veilingen van roerende goederen afkomstig van faillissement bij diverse bedrijven. Daarnaast zijn er complete gereedschapsets, gereedschapswagens , gereedschapskisten en meer te vinden op onze gereedschap veiling. Gebruik deze handige gereedschapswagen met zeven schuiflades om uw. Lummen, online veiling van de uitrustingsgoederen van de oude site te Houthalen.


Verrijdbare gereedschapswagen , Merk: SONIC EQUIPMENT, Type:. Enavo-automobiel veilingen Handige. Dit betreft een retourgoed en is mogelijk . Deze kist bevat geen gereedschappen. De gieter die nooit leegraakt De handige gieter met 1meter ingebouwde tuinslang Automatisch oprolbaar Stevige behuizing Eenvoudig in . Deelnemen aan de veiling kan door te registreren …. Einde veiling : deze veiling is gesloten. BVA Auctions Alle kavels in veiling.


Een gereedschapskar is een elegant, praktisch en ruimtebesparend opbergsysteem voor al je gereedschap. Dankzij de wieltjes zijn de ze ook nog heel . Prachtige gevulde gereedschapswagen. Een echt pronkstuk in uw werkplaats of klusschuur! De wagen is gevuld met gereedschap, dus u kunt zo aan de slag.


In ons veilingsysteem wordt de veiling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts