maandag 11 juli 2016

Bout afmetingen tabel

Indien u alle afmetingen volgens ISO geleverd wil hebben dient, bij de maten die in. De klasse-aanduiding van de mechanische eigenschappen van bouten en schroeven. Het kan nog wel eens lastig zijn om te bepalen welke sleutelmaat u nodig heeft voor bouten en moeren.


Engelse bouten uit voorrad leverbaar. Aan de hand van deze maat en de tabellen proberen vast te stellen welke schroefdraad dat het zou kunnen zijn. Als hulpmiddel hebben wij voor u hieronder een schroefdraad tabel geplaatst.

De in de tabellen aangegeven maten dienen als richtlijn. Overzicht gangbare draadsoorten en afmetingen …. Metrische schroefdraad (ISO) grove spoed NEN 81. TappenOnderstaande tabel bevat de boordiameters voor de diverse. Deze tabel gaat uit van de gebruikte standaardvormen. Want in tabellenboek voor metaaltechniek vind ik er niets over.


Schroefdraden zijn er in vele soorten en afmetingen. UNF – Unified National Fine draad. Keuzetabel voor uitwendige schroefdraad.

Een bout is een ronde staaf van metaal of ander materiaal waarop schroefdraad is aangebracht en die voorzien is van een kop. In combinatie met een moer is . Metric screw threads ISO 7(DIN T1). Materiaalsoort waarin schroefdraad in getapt is.


Tabel 3: bout in getapt metaal. Aandraaimoment per boutdiameter (Nm). De methoden waarmee voorspanbouten worden aangespannen geven al vele jaren. De HRC methode vraagt om specifiek gereedschap met een forse afmeting.


Een schroefdraad kan veel verschillende vormen en afmetingen hebben. Ord-lOck borgringen - voorgemonteerde sets. Het enige houvast zijn tabellen.


Zo is een bout Mmakkelijk te meten want de diameter zal dicht bij mm liggen. Groep I, Gietijzer, Brons, Messing, Aluminium. Gereedschap: Zie tabel onderaan deze pagina.


Voorboordiameter voor inwendig draadsnijden. Tolerantietabel voor schroeven, bouten en moeren. Verzonkenkop Bouten met laag vierkant. Zeskant pasbouten met lange tap.


SAE vlakdichtend met O-ring (ORFS).

Welke sleutel moet ik gebruiken voor een bout met het cijfer M6? Hieronder staan de boutmaten en sleutelmaten in een tabel weergegeven:. Bouten Op het tabblad Bouten kunt u bouteigenschappen in staalverbindingen definiëren.


U kunt de afmetingen van de boutgroepen definiëren om de grootte en de positie van de eindplaat te bepalen. De afmetingen vermeld in de grijze vakken zijn conform de norm DIN EN ISO. Volgens is het een bout als er een zeskantige kop op zit. Vergroot uw mogelijkheden in boutverbinding ontwerpen met een excellente borgingsmethode.


CAD download is direct beschikbaar in de afmetingen tabel. BSB producten voor de door de koper beoogde. Verwijder, noch beschadig de J- bout. Plaats pakkingen tussen de SMR-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts