dinsdag 17 mei 2016

Hydraulische heggenschaar

Tweedehands hydraulische heggenschaar tegen de beste prijzen bij professionale handelaren of particuliere aanbieders; u vindt het bij tractorpool. Tweedehands hydraulische heggenschaar tegen de beste prijzen bij professionale handelaren of particuliere aanbieders; u vindt het bij tractorpool. Handelsonderneming Dena vof bied u aan, Nieuwe hydraulische heggenscharen voor in de lift van de tractor, Deze heggen scharen zijn . Onze hydraulische maaibalk heggenschaar jansen hmb-1is het ideale aanbouw-werktuig.


Rinieri professionele heggenschaar , model BRM, geschikt voor in de 3-punt achter. Enkele belangrijke snoeimachines zijn o. Geschikt voor tractoren (smalspoor of -compact) met een 16-l/min . Hydraulisch ; Zo goed als nieuw. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols. Het ingebouwde hydraulische systeem wordt aangedreven via de aftakas van de. De heggenschaar is geschikt voor het onderhouden van heggen en bomen.


Benodigde hydraulische druk, 1Bar. Voer grote objecten uit met een heggenknipper aan een hydraulische arm. Ver reiken met een heggenschaar is zwaar belastend voor de rug. Het geïntegreerde hydraulische systeem wordt via de aftakas van de tractor aangedreven.


Nieuwe heggenschaar hydraulische haagschaar snoeier compleet. De Kraffter heggenschaar is met zijn breedte van 1. Daarnaast kan deze heggenschaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts