vrijdag 13 mei 2016

Hogedrukreiniger honda

Hogedrukreinigers Eurom Force serie verkrijgbaar. Koop of Verkoop honda hogedrukreiniger op Marktplaats. Vind honda hogedrukreiniger op Marktplaats.


De Kränzle hogedrukreinigers met benzinemotor staan voor een volledige autonomie ten opzichte van elektriciteitsbronnen. Wanneer er geen stroom is, bieden hogedrukreinigers op benzine en diesel onafhankelijkheid en een voortreffelijke. Bent u op zoek naar een professionele Mobiele hogedrukreiniger ? Honda hogedrukreiniger 2bar. Bekijk onze mobiele hogedrukreinigers. Als ik vol vermogen ga ( dus de lans in houd ) gaat die in hogetoeren, en stotterd die eerst 5. Voor informatie om een tweedehands elektrische . Een hogedrukreiniger met een honda benzinemotor.


Ideaal om mee te nemen in de bus en te gebruiken op plaatsen . De benzinemotor aangedreven koudwater hogedrukreingers van Kent zijn de . Concurrerende producten honda hogedrukreiniger door leveranciers honda hogedrukreiniger en fabrikanten honda hogedrukreiniger worden hieronder . Professionele Comet hogedrukreiniger met 6. Handleiding mobiele hogedrukreiniger. De PTL-S is een compacte, lichtgewicht professional voor allround reinigingswerk. Kränzle Profi 1TST hogedrukreiniger incl 15mtr rioolslang. Zeer geschikt voor de zwaardere schoonmaakklussen.


Waterkracht Aquabar 1– hogedrukreiniger met HONDA. De reiniger heeft een druk van . Gietijzeren pomp die 5liter per minuut verpompt, deeltjes tot mm, met een totale opvoerhoogte van m. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. M benzineaangedreven hogedrukreiniger is een krachtige, compacte machine die m. Benzine- en dieselaangedreven hogedrukreinigers bieden het grote voordeel dat ze volledig.


STIHL koudwater- hogedrukreinigers , krachtige hogedrukreinigers van 1tot 1bar. STIHL hogedrukreiniger te koop, westerink hogedrukspuiten, terrasreiniger,. Mobiele reinigingsmachines en koud -en warm water hogedrukreinigers. De ideale professionele oplossing voor zware (industriële) hogedruk toepassingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts