dinsdag 12 april 2016

Stiga veegmachine met opvangbak

STIGA veegmachine op benzine om paden en verharde ondergronden schoon te vegen. OPVANGBAK VOOR VEEGMACHINE SWS 6G. Zeer nette stiga veegmachine met opvangbak.


De Park veegmachines met opvangbak is perfect voor het verwijderen van stof, bladeren en vuil van asfalt of beton. Een opvangbak en sneeuwschuif zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Vooraan gemonteer werkbreedte cm. Opvangbak en sneeuwschuif verkrijgbaar tegen meerprijs. Robbust, wendbaar en voorzien van stevige wielen en een opvangbak vooraan, die in de winter . Mooie veegmachine set met sneeuwschuif!


TYPE: veegmachine voor vlakke ondergrond. Veegmachine voor vlakke ondergronden. INCLUSIEF: zwenkwieltjes voor. Technische data Waarvoor Voor het vegen van oppervlakken meet een harde . Stiga opvangbak voor de SWS600. De gebruiksvriendelijke manuele veegmachine van STIGA om zowel binnen als.


Vele tevreden klanten gingen u voor: . NIEUW STIGA Veegborstel veegmachine benzine opvangbak SWS800. Uitgevoerd voor deze klant op Urk met een opvangbak. Afmetingen: Afmetingen verpakking (LxBxH), 8X 390 . Met een borstel eronder en een opvangbak. Optie bij de veegmachines zijn de opvangbak en de sneewschuif.


Optie op de veegmachines zijn de opvangbak en de sneewschuif. De machines zijn uitgerust met versnellingen vooruit en achteruit. Bespaar tijd en gel niet meer telkens stoppen om de grasopvangbak te legen. VERGELIJK arrow icon AFDRUKKEN arrow icon In winkelwagen . Prijs SWS 8G (met werkbreedte cm) 79- (let op, zonder opvangbak ). Met opvangbak snel even met deze veger over je terrein, en de rommel komt in de.


De bladeren worden opgevangen in een opvangbak die makkelijk te . Bekijk onze diverse veegmachines om te vegen, schrobben of om sneeuw te vegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts